Etsi

SparkUp
01.02.2018 - 08:00
Koulutus

Yrityskaupan rahoitusinfo

Miten rahoitan yrityskaupan ja kuka hoitaa paperityöt?

Miten, mistä ja millä ehdoilla rahoitusta on juuri nyt saatavilla yrityskauppaan tai sukupolvenvaihdokseen? Miten suunnittelen kokonaisrahoituksen järkevästi ja minkä verran tarvitsen omaa rahaa? Minkälaisia sopimuksia omistajanvaihdoksesta tulee laatia? Mitkä asiat aiheuttavat tyypillisesti yrityskaupoissa ongelmia ja miten voin varautua niihin?

1.2.2018 klo 8 alkava tilaisuus on suunnattu erityisesti sekä yrityksestään luopumassa oleville yrittäjille että yritystoiminnan jatkamista suunnitteleville tahoille, jotka haluavat lisätietoa yrityskaupan tai sukupolvenvaihdoksen rahoitusmahdollisuuksista ja omistajanvaihdokseen liittyvistä sopimuksista.

TILAISUUDEN OHJELMA

8.00 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu
8.30 Miten rahoitan yrityskaupan? - Johtaja Jukka Virta, Tilintarkastusyhteisö RSM Finland Oy
9.00 Pankkirahoitus yrityskaupoissa - Myyntijohtaja Jussi Taulu, OP Turun Seutu
9.30 Finnvera – onnistuneen yrityskaupan mahdollistaja- Aluepäällikkö Jyrki Isotalo, Finnvera
10.00 Yrityskaupan sopimukset ja riskikohdat - kauppaprosessiin liittyvät sopimukset, lisäkauppahintalausekkeet, myyjän kaupan jälkeiset vastuut- Asianajaja, osakas Jari Malinen, Eversheds Asianajotoimisto Oy

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille varsinaissuomalaisille yrittäjille. Tilaisuudessa on mahdollista keskustella verkostomme asiantuntijoiden kanssa.

Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia.


varsinais-suomen yrityspörssi