Etsi

OP Turun seutu
24.04.2018 - 08:00 - 10:00
Koulutus

Yrityksen arvo -aamiaisinfo

MIKÄ ON YRITYKSENI ARVO?
 
Mietityttääkö sinua yrityksesi arvo? Mitä hyötyä yrityksen arvon tietämisestä ja seuraamisesta on yritystoiminnan kehittämiselle ja yritysjärjestelyjen toteuttamiselle? Miten yrityksen arvo määräytyy ja mitkä tekijät siihen vaikuttavat?
 
Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu järjestää 24.4. klo 8-10 yrityksen arvonmääritykseen keskittyvän infotilaisuuden Mikä on yritykseni arvo? Tilaisuus on suunnattu erityisesti yrittäjille, jotka haluavat ymmärtää miten ja mistä yrityksen arvo muodostuu sekä yrittäjille, jotka miettivät omistajanvaihdosta tai ovat jo valmistelemassa yrityskauppaa tai sukupolvenvaihdosta.
 
TILAISUUDEN OHJELMA

 
8.00 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu
 
8.20 Ajankohtaista yritysrahoituksessa - OP Turun Seutu
 
8.35 Hyvällä valmistelulla kauppahinta korkeammaksi: rakennejärjestelyt ja Due diligence –tarkastukseen valmistautuminen - Iiro Hollmén, Asianajaja - Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy
 
9.15 Liiketoiminnan arvo yhtiön kehityssuunnitelman keskiössä – Janne Hakala, Palvelujohtaja - Ernst & Young Oy
 
Maksuton tilaisuus järjestetään OP Turun seudun tiloissa osoitteessa Maariankatu 4, Turku. Tilaisuudessa on mahdollista keskustella verkostomme asiantuntijoiden kanssa. Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia.
 
Ilmoittaudu mukaan täältä. Tilaisuuteen mahtuu rajoitettu määrä osallistujia.
 


varsinais-suomen yrityspörssi