Etsi

Miten valmistaudun yrityskauppaan? -aamiaisinfo

Miten valmistaudun yrityskauppaan? -aamiaisinfo

Aika

19.9.2018 | 8:00 - 10:00

Paikka

Turun Seudun Osuuspankki

Hinta

Maksuton
Koulutus

Miten valmistaudun yrityskauppaan?

Oletko miettinyt yrityksestä luopumista? Oletko aloittanut jo omistajanvaihdokseen valmistautumisen? Tuntuuko siltä, että asia herättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia?

Yrityksestä luopuminen on yksi yrittäjän elämän suurimpia muutoksia. Erityisesti silloin, kun on kyse oman elämäntyön hinnoittelusta ja myymisestä, koskettaa aihe yrittäjän ohella vahvasti myös lähipiiriä. Kysymykset, kuten mikä on oikea aika luopua, mikä yritykseni arvo on, kuka toimintaa jatkaa ja mitä teen luopumisen jälkeen, nousevat pintaan. Millä tavalla töiden vähentäminen, eläköityminen ja yrityksestä luopuminen onnistuisivat järkevästi? Tässä tilaisuudessa keskitymme erityisesti siihen, mitä asioita omistajanvaihdokseen valmistautumisessa ja yrityksen arvon kehittämisessä tulisi ottaa huomioon.

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu järjestää yhteistyössä OP Turun seudun kanssa keskiviikkona 19.9. klo 8 alkaen Miten valmistaudun yrityskauppaan? -tilaisuuden, joka on suunnattu erityisesti yrittäjille, jotka miettivät omistajanvaihdosta tai ovat jo valmistelemassa yrityskauppaa tai sukupolvenvaihdosta.

OHJELMA

8.00 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu

8.30 Onnistunut yrityskauppa – Mistä löydän ostajan?

Yrityskauppa-asiantuntija Juha-Pekka Asuinmaa, Suomen Yrityskaupat Oy

9.15 Valmistautuminen yritysmyyntiin ja oman yrityksen arvon optimointi

Yritysjärjestelypalveluista vastaava osakas Urpo Pirilä, RSM Finland Oy

Paikka:
OP Turun seutu, Maariankatu 4

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille varsinaissuomalaisille yrittäjille. Tilaisuudessa on mahdollista keskustella verkostomme asiantuntijoiden kanssa. Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia.

Ilmoittaudu mukaan >>