Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hanki yritys! – työllisty ja työllistä -seminaari

Hanki yritys! – työllisty ja työllistä -seminaari

Aika

8.10.2019 | 9:00 - 12:00

Paikka

Turun Ammattikorkeakoulu
Seminaari

Tule maksuttomaan seminaariin innostumaan yrityskaupasta!

Aamupäivän aikana kuulet useita innostavia puheenvuoroja ja tilaisuuden päätteeksi voit verkostoitua muiden paikalla olijoiden kanssa.

Tapahtuman järjestää Opiskelijakaupunki Turku -hanke, joka on Turun kaupungin, korkeakoulujen, ylioppilas- ja opiskelijakuntien sekä elinkeinoelämän yhteistyötä kaupungin kehittämiseksi.

Tilaisuuden ohjelma:

9.00–9.05  Tervetuloa

9.05–9.15  Yritysten omistajanvaihdokset Varsinais-Suomessa, omistajanvaihdoskoordinaattori Lassi Rosala, Varsinais-Suomen Yrittäjät

9.15–10.00  Exit-kirjan julkaisu
Kirja koostuu 15 yrittäjän inspiroivista ja erilaisista yrityskauppatarinoista. Kirja on tarkoitettu innostuksen lähteeksi ja vertaistueksi yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville.
Mukana seminaarissa kirjassa esiintyvä Merja Scharlin, joka perusti autotallissaan mehuaseman jo vuonna 1977, mutta hänen pitkäjänteinen työnsä alettiin palkita toden teolla 1990-luvulla. Pieni kaarinalainen perheyritys kiilasi Yosa-kauravälipaloillaan suurempien kilpailijoiden edelle. Scharlinin yritys Bioferme näytti Suomessa suuntaa maidottomissa välipaloissa. Fazer osti Biofermen vuonna 2017 merkittävässä yrityskaupassa.

 Mukana myös kirjan kirjoittajat, sarjayrittäjät Matias Mäenpää ja Anssi Kiviranta. 

10.00–12.00 Miten luodaan toimiva verkkokauppa, Valtteri Lindholm, Varustelekan perustaja    

Vapaata verkostoitumista