Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Omistajanvaihdostreffit

Omistajanvaihdostreffit

Aika

10.3.2020 | 17:00

Paikka

Naantalin kylpylä

Varsinais-Suomen omistajanvaihdospalvelu järjestää 10.3. klo 17 alkaen maksuttoman ja kaikille yrityksen myymistä tai ostamista harkitseville yrittäjille ja muille aiheesta kiinnostuneille tarkoitetun Omistajanvaihdostreffit -tapahtuman Naantalin Kylpylässä, Matkailijantie 2, 21100 Naantali.

Omistajanvaihdostreffeillä sinulla on mahdollisuus kohdata juuri se oikea ostaja tai myyjä yrityksellesi. Kuulet tilaisuudessa myös ajankohtaista asiaa. Tapahtumassa on paikalla myös kumppaniverkostomme asiantuntijoita, joilta saat käytännön vinkkejä omistajanvaihdokseen liittyen.

Myyjien ja ostajien välisissä tapaamisissa voit tavata juuri sen oikean. Myyjänä pääset esittelemään yritystäsi samassa tilaisuudessa useille kiinnostuneille ostajille. Ostajan roolissa taas saat mahdollisuuden tutustua moneen myyntikohteeseen saman illan aikana.

 

OHJELMA

17.00 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu

17.15-18.15 Asiantuntijapuheenvuorot

- Paneelikeskustelu:

  • Asianajaja Jari Malinen, Eversheds Asianajotoimisto
  • Yrityskauppa-asiantuntija JP Asuinmaa, Suomen Yrityskaupat
  • Aluejohtaja Seija Pelkonen, Finnvera
  • Toimitusjohtaja Meri Varkoi-Anhava, Yrityspörssi

- Case-esittely "Miten meni omasta mielestä" - Case Ecoteco, Patrik Fellman

18.30 Ostajien ja myyjien pikatapaamiset

20.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille varsinaissuomalaisille yrittäjille sekä yrityksen ostamisesta kiinnostuneille. Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia. Tilaisuudessa on mahdollista keskustella verkostomme asiantuntijoiden kanssa.

Ilmoittaudu mukaan tästä.