Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjäkahvila @ Virtual HUB

Yrittäjäkahvila @ Virtual HUB

Aika

28.10.2020 | 14:00 - 15:00

Paikka

@ Virtual HUB
Verkostoituminen

Mikä?

Yrittäjäkahvila @ VirtualHUB keskiviikkona 28.10 klo 14-15 osoitteessa https://live.remo.co/e/yrittajakahvila.

Mitä?

Alustajana työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin asiantuntija, VTM Anna Vaihinen. Keskustelua uudistumisesta, muutoksesta, kestävästä kasvusta. Alustuksen jälkeen verkostoitumista pienemmissä ryhmissä, ajatustenvaihtoa, yhteystietojen vaihtoa. Rennosti omalta koneelta, iltapäiväkahvien aikaan!

"Autan yksilöitä ja organisaatioita uudistumaan. Työhyvinvoinnin ja turvallisuuden johtaminen sekä psykologinen turvallisuus on keskiössä nopeasti muuttuvassa yhteiskunnassamme. Uudistumista tapahtuu ainoastaan, jos työilmapiiri ja (itsensä) johtaminen ruokkii innostusta, motivaatiota ja sitoutumista. Muutosten hallinnan ja työhyvinvoinnin turvaamisen tuloksena syntyy kestävää kasvua." 

Anna toimii osana Innotiimiä, ota yhteyttä Linkedinin kautta!

Miten mukaan?

Kahvila on auki ke 28.10 klo 14-15, mukaan pääset tästä. Sinun ei tarvitse ilmoittautua mutta ohjelma pyytää sinua kertaalleen rekisteröitymään. Sen jälkeen Virtual HUBissa järjestettyihin tilaisuuksiin pääset suoraan tapahtuman linkistä (jokaisella tapahtumalla aina oma linkki).

Miksi mukaan?

Verkostoitumista tarvitaan koko ajan lisää, tässä sitä on tarjolla! Yrittäjäkahvilassa on aikaa vapaalle keskustelulle, ajatusten heitolle, sparrailulle ja vaan yhteisille kahvihetkille näitä etäaikoina.

Tule rohkeasti mukaan!