Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Uudistumispolku: Asiakas on kingi!

Uudistumispolku: Asiakas on kingi!

Aika

26.1.2021 | 8:30 - 9.2.2021 | 10:00

Paikka

etävalmennus
Etäkoulutus

Mitä?

Tarjoamme osana Uudistumispolkua 3-osaisen verkkovalmennussarjan yrityksen myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Jokainen valmennus on 1,5 tunnin mittainen, joissa on sopivassa suhteessa koulutusta ja käytännön työkaluja toiminnan kehittämiseen, sekä ohjattua oman yrityksen toiminnan kehittämistä osaavien valmentajien johdolla. 

Työpaja 1. Palvelumuotoilu ja asiakastarinat: ti 26.1.2021 klo 8.30-10.00

Kuka on asiakkaasi? Miten palvelut vastaavat asiakkaiden tarpeisiin? Miten löydät palvelun palvelupolun?

Työpajassa lähdetään miettimään yrityksen kohderyhmiä ja heidän käyttäytymistä. Miten sanoitat yrityksesi palvelut, mitä palveluja sinä tarvitset, jotta palvelusi toimii ja mikä tekee palveluistasi erityisen houkuttelevan. Luodaan perusta palvelupolulle, mitä tarvitsee tehdä “takahuoneessa”, jotta palvelut pelaa saumattomasti ja asiakaskeskeisesti. 

Työpajan valmentajat: Johanna Liipola ja Hanna Pitkänen

 

Työpaja 2. Brändi on asenne: ti 2.2.2021 klo 8.30-10.00

Mikä on brändi? Palautetaan mieleen brändin perusteet: miksi yritykseni on olemassa? Brändi luodaan ja vahvistetaan jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Mitkä ovat minun yritykseni brändipisteet?

Brändipuhe on helposti sellaista höttöä, josta pienyrittäjän on vaikea saada kiinni. Joskus brändi taas kutistuu pelkäksi logoksi ja nettisivuiksi. Mikä brändi on ja mitä pienyrittäjän olisi hyvä siitä ymmärtää? Työpajassa yrittäjä saa käytännöllisiä vinkkejä ja treenejä oman liiketoiminnan kehittämiseen brändin hallinnan näkökulmasta.

Työpajan vetäjät: Lauri Koittola ja Johanna Liipola

 

Työpaja 3. Myynti  – I love it!: ti 9.2.2021 klo 8.30-10.00

Miten ajattelet, niin toimit! Myyntiä koskevien uskomusten ja asenteiden haastaminen. Positiivisella puheella kohti parempaa myyntiä!

Myynti on yrittäjän liiketoiminnan tärkeimpiä toimintoja, mutta harva rakastaa sitä. Työpajassa pääset tarkastelemaan yrittäjyyttäsi eri näkökulmista sekä haastamaan omia asenteita myymistä kohtaan. Löydä itsellesi ja omalle persoonallesi sopivat myyntitavat! 

Työpajan vetäjät: Hanna Pitkänen ja Lauri Koittola

 

 

Ilmoittautuminen:

Jos olet jo ilmoittautunut Uudistumispolulle, saat sähköpostiisi rekisteröitymislinkin webinaarialustalle.

Jos Uudistumispolku on sinulle uusi tuttavuus, iIlmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

Ilmoittautuneille lähetetään linkki liveverkkovalmennukseen valmennuksen lähestyessä.

 

Lähde mukaan uudistumaan! Tervetuloa!

 

Mikä Uudistumispolku?

Valmennus on osa Uudistumispolkua. Voit osallistua kaikille polun valmennuksille tai vain osaan.

Varsinais-Suomen Yrittäjien toukokuussa 2020 käynnistynyt Uudistumispolku on kaikille Varsinais-Suomen alueella toimiville pk-yrityksille toteutettava valmennussarja, jossa mm. annetaan oppeja kriisistä uudistumiseen.

Uudistumispolun toteuttaa KRIISISTÄ UUDISTUMISPOLULLE - Rohkeutta ja muutosvalmiuksia yrittäjille Varsinais-Suomeen -hanke. Hankkeen toteuttamiseen on saatu Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen -rahoitusta Varsinais-Suomen liitolta.

Asiantuntijamme

Valmennuksen toteuttaa Yrittäjän PT. Yrittäjän PT on kolmen yksinyrittäjän joukkue, koska yhdessä yrittäminen on monin verroin mukavampaa ja vertaisuudessa on voimaa. Meitä kolmea yhdistää intohimo yrittäjyyteen, ihmisiin sekä heidän auttamiseen - inhimillistä kohtaamista unohtamatta. 

 

“Halusimme luoda ketterän palvelun, joka on asiakkaidensa tarpeiden näköinen ja kynnys tarpeeksi matalalla jokaisen yrittäjän saavutettavaksi.”

 

Yrittäjän Personal Training on palvelu, jossa yrittäjä saa tukea ja tsemppiä omaan henkilökohtaisen jaksamiseen, yrityksen liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämiseen. 

Yrittäjän PT-tiimi: 

Johanna Liipola (MA) on palvelumuotoilija ja konseptisuunnittelija, joka auttaa kirkastamaan liikeideaa ja prosesseja. Hän on innostunut siitä, miten saadaan kiertotalouden ja kestävän kehityksen periaatteet osaksi liiketoimintaa. Taustalla 20 vuotta kokemusta isojen yritysten tuotekehitystyössä, ostossa sekä tuotannonsuunnittelussa. 

Hanna Pitkänen on eläköitynyt urheilija, markkinoinnin moniottelija ja kasvava mentaalivalmentaja, jonka ohjaustapa pohjautuu NLP:n työkaluihin.

Lauri Koittola (FM) on sertifioitu MCID-valmentaja ja yrittäjä, joka auttaa yrityksiä, yhteisöjä ja yksilöitä löytämään selkeyden suunnasta sekä ottamaan askeleita tavoitteiden toteutumiseksi.

 

Tutustu meihin lisää osoitteessa www.yrittajanpt.fi.