Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Nuorten yrittäjien LAVA!

Nuorten yrittäjien LAVA!

Aika

25.5.2021 | 18:00

Paikka

FB-live
Nuoret Yrittäjät

Nuoret Yrittäjät LAVALLA!

Ti 25.5.2021 klo 18 Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien Facebook-livessä kolme nuorta yrittäjää kertoo oman yrittäjätarinansa!

Tule kuuntelemaan ja inspiroitumaan! 

Tarinansa kertovat Lakia Oy:n Marika Myllykangas, 32-vuotias lakimies, OTM ja LKV turkulaisesta lakitoimistosta. Marika on erikoistunut sekä erilaisten rikosasioiden että pienten ja keskisuurten yritysten asioiden hoitamiseen. Marikan erikoisalaa ovat myös kaikenlaiset sopimusoikeudelliset ongelmat. Tehokas ajankäyttö ja asiakaslähtöisyys ovat Marikan vahvuuksia.

Haastattelussa myös 32-vuotias Heikki Pullo, joka pyörittää teknologiaopetuksen suunnittelu & konsulttitoimistoa Makerspacemania. Makerspaceman tarjoaa avoimien teknologiatyötilojen tilasuunnittelua. Täydellinen suunnittelupaketti sisältää tila- ja kalustussuunnittelun, tarvittaessa saneerauskonsultoinnin, laite- ja tarvikehankintojen suunnittelun, laiteasennukset ja -koulutukset sekä toiminnan palvelumuotoilun.

Kolmantena tarinansa kertoo Raision Autokorjaamon yrittäjä, Turun AKK:ssa kouluttautunut Rebwar Sheikhi

Lisäksi yhteistyökumppani Turun Aikuiskoulutuskeskuksen Erno Hauhia on haastattelussa kertomassa nykyaikaisista opiskelutavoista; live-lähetyksistä ja 360-kuvin otetuista oppimisympäristöistä.

Haastattelijana yrittäjä Henriikka Konki.

Miten mukaan?

Livelähetykseen tästä! (ohjautuu Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien FB-sivuille)

Yhteistyössä