2.7.2019 klo 08:52
Uutinen

Jäsenetu: tilaa EXIT-uutuuskirja ale-hinnalla!

EXIT-kirja: 15 yrittäjää, 15 erilaista tarinaa yrityksen perustamisesta exitiin.

EXIT-kirja julkaistaan 29.8.2019 SHIFT-tapahtumassa Turussa.

Varsinais-Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenyrittäjät voivat tilata kirjan ennakkoon 25 euron tarjoushintaan (ovh 40 € ja early bird –tarjous muille 29 €)
täältä >> koodilla:

VSYRITTÄJÄT

Mikä EXIT?

EXITissä eri ikäiset, eri puolilta maata kotoisin olevat tunnetut yrittäjät puhuvat onnistumisistaan ja menestyksestään, mutta myös vaikeista hetkistään ja epäonnistumisistaan. Tarinat vievät yrityskauppaneuvottelujen kulisseihin ja avaavat, miten yrittäminen ja omasta yrityksestä irtautuminen ovat vaikuttaneet henkilön muuhun elämään ja identiteettiin.

Kirjaa varten on haastateltu muun muassa Yosan Merja Scharlin, Hoplopin Tomi Pulkki, Kovanen Yhtiöiden Eeva Kovanen, Onnibusin Pekka Möttö ja monia muita. Katso lisää >>

Eeva Kovasen tarina kuullaan myös Varsinais-Suomen Yrittäjien Yrittäjän päivän seminaarissa 5.9. Katso lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä >>

EXIT-kirjan kustantaa varhaisen vaiheen startup-yrityksiin sijoittava LEAP, jonka missiona on suomalaisen yrittäjyyden edistäminen. Kirjan ovat kirjoittaneet menestyneet varsinaissuomalaiset yrittäjät, LEAPin Matias Mäenpää ja Anssi Kiviranta.

Kirjan julkaisua juhlistamaan järjestetään kutsuvierastilaisuudet SHIFT:n yhteydessä sekä Nordic Business Forumin ensimmäisen päivän iltana Helsingissä. Tilaisuuksiin kutsutaan mukaan yhteistyökumppaneiden lisäksi myös satunnaisesti muutamia kirjan ennakkotilaajia.

Inspiroivia lukuhetkiä!