Etsi

Järjestö

Varsinais-Suomen Yrittäjät rekrytoi: haemme tapahtumakoordinaattoria

Varsinais-Suomen Yrittäjien tiimiin etsitään nyt tapahtumakoordinaattoria.

Tapahtumakoordinaattorina vastaat aluejärjestön tapahtumakokonaisuuden suunnittelusta ja tapahtumien käytännön toteutuksesta. Tehtävässä pääset kehittämään aluejärjestön tapahtumakonsepteja ja toimit paikallisyhdistystemme tukena tapahtumien suunnittelussa. Suurin vuosittainen tapahtumaponnistuksesi on syyskauden päättävä Varsinais-Suomen Yrittäjägaala.

Lisäksi työhösi kuuluu aluejärjestön yhteistyökumppanuuksien koordinointi ja yhteydenpito kumppanien kanssa, erityisesti tapahtumien osalta. Toimenkuvaasi kuuluu myös tapahtumien markkinointi ja niistä viestiminen verkossa ja sosiaalisessa mediassa.

Tapahtumakoordinaattori vastaa myös Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien toiminnasta, tapahtumista sekä viestinnästä. Toimit Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien verkoston koordinaattorina ja vastaat Nuorten Yrittäjien tapahtumista. Olet osa valtakunnallista Nuorten Yrittäjien toimijoiden verkostoa, joten pääset mukaan kehittämään toimintaa myös valtakunnallisella tasolla.

Tehtävään haetaan toimeen tarttuvaa tekijää. Kykenet itsenäiseen työhön etkä pelkää ottaa vastuuta. Tulet toimeen ihmisten kanssa, pidät verkostoitumisesta ja olet kehittämishaluinen. Haluat tarjota ihmisille elämyksiä ja olet organisointikykyinen ja järjestelmällinen.

On lisäksi etu, mikäli tunnet alueen elinkeinoelämää tai sinulla on jo valmiita verkostoja. Kokemus tapahtumien järjestämisestä ja nykyaikaisten viestintävälineiden hyödyntämisestä on sinulle työssäsi hyödyksi. Erityiseksi eduksi lasketaan ruotsin kielen taito.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kiinnostusta edunvalvontatyötä ja yrittäjyyttä kohtaan.

Täytämme tehtävän mahdollisimman pian, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksen palkkatoiveineen sekä cv:n ja tiedot mahdollisista suosittelijoista viimeistään pe 20.12. klo 16 mennessä osoitteeseen . Lisätiedot ja mahdolliset tiedustelut niin ikään sähköpostitse .

Varsinais-Suomen Yrittäjät on pienten ja keskisuurten yritysten etua ajava, palveleva maakunnallinen Suomen Yrittäjien aluejärjestö. Katso lisää: yrittajat.fi/varsinaissuomi