20.1.2020 klo 10:57
Uutinen

Paimion Yrittäjät on vuoden paikallisyhdistys Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomen Yrittäjät palkitsi Paimion Yrittäjät vuoden 2019 paikallisyhdistyksenä.

Paimion Yrittäjissä on reilut 200 jäsentä. Palkinnon perusteluina on muun muassa paikallisyhdistyksen aktiivinen toiminta ja kehittämisote sekä kasvava jäsenmäärä. Paimion Yrittäjissä on myös tiivistetty ja kehitetty yhteistyötä Paimion kaupungin kanssa.

– Palkinnon voittaminen on ihan mahtava juttu! On hienoa saada tunnustusta tehdystä työstä puheenjohtajana ja koko yhdistyksen kesken. Tämä varmasti vahvistaa yhdistyksessämme tunnetta, että teemme oikeita asioita, Paimion Yrittäjien puheenjohtaja Salla Axelin sanoo.

Palkinto luovutettiin sunnuntaina 19.1. Varsinais-Suomen Yrittäjien Aluevaikuttajaristeilyllä. Yhdistys saa palkinnoksi 500 euroa toiminnan tueksi. Valinnan vuoden paikallisyhdistyksestä teki Varsinais-Suomen Yrittäjien vaalivaliokunta.

– Paimion Yrittäjät on aktiivinen paikallisyhdistys. On hienoa, että jäsenmäärä nousee ja toimintaa kehitetään jatkuvasti. Avoin viestintä ja toimiva yhteistyö kaupungin kanssa olivat myös tärkeitä asioita voittajaa valitessamme, vaalivaliokunnan puheenjohtaja Lasse Lintervo toteaa.

Salla Axelinin mukaan yhdistyksessä on tehty paljon töitä muun muassa toiminnan houkuttelevuuden lisäämiseksi.

– Haluamme tarjota aitoa hyötyä jäsenille. Kolmiportaisen järjestömme jäsenedut ovat aidosti hyviä. Yksi parhaista on järjestön tiedotus. Yrittämiseen liittyvät asiat tuntuvat muuttuvan jatkuvasti ja on hienoa, kun Yrittäjistä tulee aina napakkaa tietoa selkokielellä kirjoitettuna, Axelin sanoo.

Paimion Yrittäjät perusti viime vuonna tiimejä, jotka vastaavat toiminnan eri osa-alueista.

– Ajatuksenamme on, että myös hallituksen ulkopuoliset jäsenet pääsevät aiempaa enemmän suunnittelemaan toimintaa ja tekemään yhdessä asioita. Tätä tiimityöskentelyä kehitämme yhä paremmaksi ensimmäisen koevuoden opeilla. Jatkossa on tarkoitus myös tehdä entistä enemmän yhteistyötä muiden paikallisyhdistysten kanssa. Tulossa on tapahtumientäyteinen vuosi, Axelin kertoo.

Kuvassa: Paimion Yrittäjien puheenjohtaja Salla Axelin ja Paimion kuntakohtaisella yrittäjäpalkinnolla palkitun Hot Mix Oy Finlandin toimitusjohtaja Tapani Ritamäki kuvattiin marraskuussa Varsinais-Suomen Yrittäjägaalassa. (Kuvaaja: Markku Vuotila)