Etsi

Emergency banner

Varsinais-Suomen Yrittäjien korona-apu

Varsinais-Suomen Yrittäjät on mukana auttamassa alueen yrittäjiä koronakriisissä.

Tukiverkko

Varsinais-Suomen Yrittäjien Tukiverkko-palvelu auttaa vuorokauden ympäri. Soita, jos voimavarasi eivät riitä tai tarvitset asiantuntevaa keskusteluapua.

Puheluihin vastaavat tukihenkilöt ovat Varsinais-Suomen Yrityskummien vapaaehtoisia auttajia. Tukihenkilö käy yrittäjän kanssa tilannetta läpi keskustellen ja auttaa yrittäjää ratkaisujen löytämisessä. Kaikki vapaaehtoiset tukihenkilöt ovat kokeneita yrittäjiä ja liike-elämän asiantuntijoita.

Katso lisää ja ota yhteyttä >>

Kasvuyrittäjäpalvelu

Tukiverkosta ohjataan yli 6 henkeä työllistäviä yrittäjä Varsinais-Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjäpalvelun piiriin. Yrittäjä saa Kasvuyrittäjäpalvelun asiantuntijoilta halutessaan maksuttoman alkuanalyysin,  tapaamisen asiantuntijan kanssa sekä toimenpide-ehdotukset.

Tutustu Kasvuyrittäjäpalveluun >>

Suuri osa Kasvuyrittäjäpalvelun asiantuntijoista on myös Ely:n yrityspalveluiden asiantuntijoina.

ELY:n yritysten kehittämispalveluiden asiantuntijan kustannus yritykselle on normaalisti 25 prosenttia, eli 300 euroa päivässä, mutta koronatilanteessa hinta on alennettu toistaiseksi 30 euroon päivässä ja yritys maksaa vain oman maksuosuutensa. Katso lisää >>

Jäsenyrittäjien neuvonta

Tarvitsetko apua? Soita Varsinais-Suomen Yrittäjien vaihteeseen arkisin klo 9-16 ja ohjaamme sinut laki- tai muulle asiantuntijalle. Soita puh. 02 2757 100. Myös alueelliset yritysneuvojat ovat tukenasi. Katso yhteystiedot >>

Olemme saaneet rahoituksen hankkeeseen, jonka kautta tuemme alueen yksin- ja mikroyrittäjien uudistumista koronakriisin jälkimainingeissa.
Lue lisää >>

Teemme myös alueellista vaikuttamistyötä koronakriisiin vastaamiseksi. Seuraa uutisia >>
ja katso, missä olemme mukana vaikuttamassa >>