Etsi

Yrittäjien Ravisteluaamu

Yrittäjien Ravisteluaamu

Aika

17.4.2019 | 8:00 - 10:00

Paikka

LähiTapiola Varsinais-Suomi
Verkostoituminen

Yrittäjien ravisteluaamut jatkuvat!

Suositut Ravisteluaamut jatkuvat jälleen huhtikuussa, jolloin teemana yrittäjän ja työntekijän osaamisen kehittäminen.

Yrittäjän ja työntekijöiden osaaminen on menestyvän yritystoiminnan perusedellytyksiä. Jos haluat kehittää itseäsi tai työntekijöitäsi, tarjolla on lukuisia eri koulutusvaihtoehtoja – täysin maksutta.

Huhtikuun ravistelijana kuullaan viestintäyrittäjä Marena Ahosen kokemuksia oppisopimuskoulutuksesta. Marena on johtamiskoulutusta käyvä yksinyrittäjä, joka akateemisen tutkinnon jälkeen on halunnut kehittää omaa ammattitaitoaan edelleen Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon kautta. 

Lisäksi aamulla kuullaan Turun ammattikorkeakoulun Radical-hankkeesta, jonka kautta yrityksen on mahdollista saada yritykseen nopeasti osaavaa ja sitoutunutta työvoimaa. Mentoroinnin ansiosta valmistuvien insinöörien tiedot ja taidot kohtaavat työpaikan tarpeet. 

Tiesitkö, että...

- Aamuravistelujen ideana on herätellä uusia ajatuksia erilaisista, yrittäjiä koskettavista, aiheista

- Tilaisuuksissa halutaan mahdollistaa verkostoitumista esimerkiksi käyntikorttipöydän avulla, ota siis mukaan omat käyntikorttisi ja laita ne jakoon!

- noin 42% edellisten aamuravistelujen osallistujista uskoo, että tapahtumassa käydyt keskustelut johtavat kauppoihin tai tarjouksen jättämiseen