Etsi

Emergency banner

Yrittäjien Ravisteluaamu

Yrittäjien Ravisteluaamu

Aika

18.9.2019 | 8:00 - 10:00

Paikka

LähiTapiola Varsinais-Suomi
Koulutus

Suositut Ravisteluaamut jatkuvat syyskuussa, jolloin teemana on henkilöstöjohtaminen.

Hyvällä ja ihmislähtöisellä henkilöstöjohtamisella on suuri vaikutus henkilöstön sitoutumiseen ja tuottavuuteen ja tätä kautta yrityksen menestymiseen. Askelmerkit hyvään henkilöstöjohtamiseen löytyvät henkilöstönäkökulman selkeyttämisellä sekä yrityksen menestymistä tukevien henkilöstökäytäntöjen rakentamisella. Yrittäjien ravisteluaamussa käymme näitä kahta kokonaisuutta käytännönläheisesti läpi sekä kuulemme työhyvinvoinnin kehittämisestä ja ikääntyvien työntekijöiden tukemiseen liittyvistä keinoista.

Aamun ensimmäisenä ravistelijana toimii Eija Potinkara HR Plus Oy:stä ja Henry ry:n Turun alueverkostosta. Eijalla on yli 20 vuoden kokemus henkilöstöjohtamisesta. Hän on toiminut niin henkilöstön kehittäjän kuin henkilöstöpäällikön rooleissa. Kahden viimeisen vuoden ajan hän on toiminut henkilöstökonsulttina HR Plus Oy:ssä asiakkainaan pääasiassa kotimaisia pk-yrityksiä, joiden HR-kumppanina hän on toiminut erilaisissa henkilöstöhallinnon ja muutosjohtamisen projekteissa. Henry ry on 3000 jäsenen riippumaton, henkilöstöjohdon ja –ammattilaisten yhdistys.

Toisena ravistelijana toimii Turun ammattikorkeakoulun sisältöjohtaja Marion Karppi otsikolla Millä keinoilla yrittäjä ja työntekijä voivat tukea jaksamistaan.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan aamutilaisuuteen ja saat samalla kasvatettua verkostojasi muiden osallistujien kanssa.