Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Vaikuttajaristeily I

Vaikuttajaristeily I

Aika

19.1.2020 | 8:00 - 20:00

Paikka

Viking Line - piknikristeily
Seminaari

Vaikuttajaristeily I käynnistää järjestövuoden sunnuntaina 19.1.2020 - tervetuloa mukaan!

Vuoden ensimmäinen Vaikuttajaristeily seilataan piknikristeilynä Viking Linen laivoilla. Päivän aikana käydään läpi viimeisimmät järjestökuulumiset, inspiroidutaan kollegoiden kertomista hyvistä käytänteistä, kehitetään toimintaa ryhmissä ja tietysti verkostoidutaan. Mukana osallistujia innostamassa on Mato Valtonen.

Vaikuttajaristeily I on tarkoitettu kaikille Varsinais-Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten hallitusten jäsenille ja se on osallistujille maksuton.

Viimekertaisen risteilyn palautekyselyyn vastanneista 100 % piti tapahtuman jälkeistä fiilistä joko mahtavana tai hyvänä! Mukaan kannattaa siis ehdottomasti lähteä, olet sitten uusi tai kokeneempi luottamushenkilö.

Mikäli olet epävarma siitä, onko tapahtuma sinua varten, ole yhteydessä järjestöpäällikkö Eija Suvantoon

Sitovat ilmoittautumiset risteilylle tarvitaan viimeistään perjantaina 3.1. 
Kannattaa toimia nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ >>

Päivän aikataulu:

8.00-8.20  Ilmoittautuminen ja maihinnousukorttien jako Viking terminaali, 2. krs 

8.45 M/S Amorella lähtee  kokoontuminen kokouskannelle 10. krs, tarjolla kahvia/teetä ja suolaista 

9.00 Vauhdikas startti päivään, pj. Jyrki Hakkarainen ja tj. Hanna Munter

9.15 Minä vai me? Yhteistyön voima, Mato Valtonen

10.30 TAUKO 

10.40-12.00 PY-caset Caseja siitä miten järjestömme eri yhdistyksissä verkostoidaan, viestitään, vahvistetaan ja vaikutetaan 

12.00 TAUKO 

12.15-12.45 Yhteistyökumppanimme Fennia ja Turku Energia 

12.45-13.45 Verkostoitumista  - Ohjeistus laivanvaihtoon sekä infoa ruokailusta ja kokoontumisesta Viking Gracella 

14.10 Laivan vaihto 

14.25 M/S Viking Grace lähtee Maarianhaminasta kohti Turkua   Päällysvaatteet ja matkatavarat kokoustilaan, kansi 10 

14.30 Buffet-päivällinen  Kansi 8, The Buffet 

16.30 Ryhmätyöt  

18.00 Aikaa ostoksille, tanssille, seurustelulle, verkostoitumiselle  Tavoitteena, että jokainen saa ainakin yhden uuden tuttavuuden tältä reissulta 

19.50 Laiva saapuu Turkuun    

Ilmoittautumalla tähän tapahtumaan hyväksyt, että tapahtumassa otetaan valokuvia, joita saatetaan julkaista sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuillamme sekä käyttää tapahtumamarkkinoinnissa tulevaisuudessa.

 

Mato Valtonen

Mato Valtosella on ilmiömäinen kyky puhaltaa kuulijoihinsa me-henkeä ja saada kuulijat tehtävästään tai asemastaan riippumatta ajattelemaan koko asiaa uusiksi. Miten rakentaa upein mahdollinen yhteishenki? Kuinka helppoa meidänkin teamille yhdessä tekemällä ja oikealla asenteella olisi lähteä tekemään maailman parasta telakkaa, ravintolaa, koululaitosta, sairaalaa, pankkia, bussifirmaa, turisti-trappia, käsityöpajaa, ruokataloa, teatteria tai vaikkapa bändiä. Meillä ei pitäisi olla mitään esteitä, kunhan vain selätämme sen päämme sisällä olevan pienen asenne-kysymyksen. Eikö tuntuisi hienolta mennä hommiinsa ajatellen, että minä kuulun alamme parhaaseen porukkaan?

Mato Valtosen todella vaiherikas elämä sekä monipuoliset kokemukset antavat poikkeuksellisen kaikupohjan herätellä kuulijansa ajattelemaan ja asettelemaan tavoitteensa niin minä- kuin me-hengessä rohkeammin ja korkeammalle, kuitenkaan haihattelematta. Tulevaisuuteen ei kävellä takaperin ja suomalaisilla on nyt kaikki mahdollisuudet näyttää mistä tervaskannosta meidät on sorvattu. Ollaan ylpeitä itsestämme, Mato kertoo kuinka se onnistuu.