Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Warmia Oy:lle vuoden 2014 kaarinalainen yrittäjäpalkinto

Vesikiertoisia lattia- ja sulanapitojärjestelmiä sekä vesikiertoisia kattojäähdytysjärjestelmiä toimittava Warmia Oy on palkittu vuoden 2014 yrittäjäpalkinnolla.

Vuonna 2003 perustettu yritys työllistää 4 henkilöä. Lisäksi sillä on koko maan kattava edustajaverkosto, joka koostuu itsenäisistä alue-edustajista. Warmia on noin 3 miljoonan euron liikevaihdolla markkinajohtaja Varsinais- ja Keski-Suomessa. Kotimarkkinoiden lisäksi yritys tekee myös vientiä Ruotsiin. Warmia on useana vuonna saanut myös arvostetun Menestyjä-yritys -sertifikaatin ja yritys on kuulunut AAA-luokitusluokkaan jo yli 5 vuoden ajan.

Warmia on panostanut erityisesti tuotekehitykseen ja palveluun. Yritys suunnittelee tuotteensa itse ja niiden asennuksesta vastaavat koulutetut sekä valtuutetut lattialämmitys- asentajat. Warmian toiminta-ajatuksena on tarjota rakentajille nykyaikainen ja huoleton lattialämmitysjärjestelmä sekä parantaa lämmittämisen energiatehokkuutta ja mukavuutta.

Yrittäjä Peter Jansénilla on alalta pitkä kokemus saatuaan kipinän alalle jo opiskeluaikana ja oltuaan töissä lattialämmitysalan yrityksessä. Perhe on yrityksessä vahvasti mukana, sillä myös Peterin vaimo toimii Warmialla lattialämmityssuunnittelijana. Myös Peterin kaikki yhtiökumppanit ovat työskennelleet lattialämmitysalalla jo 20 vuoden ajan.

 

Lisätietoja:

Kaarinan Yrittäjät ry

Johanna Saarinen, puheenjohtaja

puh: 040 510 8515

email:

 

Warmia Oy

Peter Jansén, toimitusjohtaja

puh: 050 555 0820

email:

www.warmia.fi

 

 

Lataa lehdistötiedote kokonaisuudessaan tästä