Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Marika Haataja on Kaarinan Yrittäjien uusi puheenjohtaja

Kaarinan Yrittäjät valitsivat syyskokouksessaan uudeksi puheenjohtajaksi Marika Haatajan Hiushuone Klipistä. 
Luopuvalla puheenjohtaja Johanna Saarisella sääntömääräiset kolme vuotta puheenjohtajana tulivat täyteen ja olimme uutta puheenjohtajaa vailla. Hallitus iloitsee, että Marika innostui tehtävästä. 

Hallituksessa toimivat vuonna 2017 Victor Florea, Taija Kavalto, Nina Hamburg, Jani Heinonen, Samu Kaukoranta, Karita Kauppila, Johanna Saarinen, Sanna Vauranoja sekä uusina hallituksen jäseninä Aki Salmi ja Nina Suuronen. Hallitukseen oli enemmän tulokkaita kuin paikkoja ja valinnasta äänestettiin. 

Hallitus kiittää erittäin lämpimästi Johannaa energisestä ja aina yhtä positiivisesta puheenjohtajuudesta ja valtavasta työmäärästä yhdistyksen eteen. Mukavaa, että Johannan osaaminen jää hallituksen käyttöön ensi vuonnakin, kun Johanna jatkaa hallituksen jäsenenä!

 Syyskokous pidettiin Dava Foods Finland Oy:llä Piispanristillä, joka tunnetaan Kultamunistaan. Toimitusjohtaja Jan Lähde piti mielenkiintoisen yritysesittelyn. Kuulimme muun muassa, että tehtaan läpi kulkee päivässä 1,4 miljoonaa kanamunaa.