Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kiikalan-Suomusjärven-Kiskon Yrittäjät

 

Tervetuloa yrittäjäjärjestön jäseneksi!

Järjestössämme on jäseninä lähes 115.000 yrittäjää ympäri Suomea. Suomen Yrittäjien päätehtävänä on pk-yritysten edunvalvonta, mikä osaltaan parantaa yrittämisen edellytyksiä Suomessa ja toivottavasti vaikuttaa myös yleiseen ilmapiiriin, niin että yrittäjyys ymmärrettäisiin todelliseksi vaihtoehdoksi ammatinvalinnassa.

Me Kiikalan-Suomusjärven-Kiskon Yrittäjissä toimivat toivotamme Sinut mukaan oman paikallisyhdistyksesi toimintaan. Vuosittain järjestämme omalla alueellamme erilaisia tilaisuuksia, sekä tiukan asiapitoisia että leppoisan kevyitä. Voit aina myös ottaa yhteyttä hallituksemme jäseniin.

Yhdistyksemme valittiin ensin vuoden 2004 parhaaksi Varsinais-Suomessa sekä tammikuussa 2005 kolmen muun paikallisyhdistyksen kanssa Suomen parhaaksi paikallisyhdistykseksi vuonna 2004.
 

Jäsenedut

Varsinais-Suomen Yrittäjät ja Suomen Yrittäjät järjestävät erilaisia tilaisuuksia, joihin voit osallistua. Suomen Yrittäjien jäsenenä sinulla on käytössäsi kaikki kolmiportaisen organisaatiomme tarjoamat neuvontapalvelut. Nämä palvelut, jotka käsittävät erilaiset lakitoimisto-, perintä-, kansainväistymis- ja muut palvelut ovat ilmaisia. Jos kysely johtaa varsinaiseen toimeksiantoon, niin vasta silloin asia muuttuu maksulliseksi. Varsinais-Suomen Yrittäjät ry pystyy myös hoitamaan luottotietokyselyt puolestanne. Tätä kannattaa hyödyntää!

 

Suomen Yrittäjien jäsenbanneriMuistathan näyttää ja käyttää myös jäsenbanneriamme! Pääset lataamaan sen täältä.

 

 

 

Salon seutu

Paikallisyhdistys toimii oman alueensa yrittäjille linkkinä alueen muiden yhdistysten, maakunnallisen aluejärjestön ja valtakunnallisen keskusjärjestön välillä. Salon seutukunnan yhteistyön puitteissa alueen paikallisyhdistysten puheenjohtajat tapaavat joka toinen kuukausi. Otamme yhdessä kantaa seutukunnan yrittämiseen liittyvissä asioissa sekä järjestämme yhteisiä tilaisuuksia. Me kaikki hallituksen jäsenet olemme toki aina vain puhelinsoiton päässä, jos haluat keskustella kanssamme.

 

Toivomme tapaavamme Sinut yhdistyksemme yhteisissä tilaisuuksissa.

Tervetuloa rohkeaan joukkoomme!