Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

2/2015

Kesä alkaa olla ovella!

Hei Yrittäjät. Toivottavasti kevään kiireet alkavat olla takanapäin ja sinulla on aikaa myös hieman lomailuun. Myös yrittäjä tarvitsee lomaa voimien keräämiseen. Kesä on myös mainiota aikaa verkostoitumiseen erilaisten tapahtumien merkeissä ja valoisina öinä on aikaa kenties uusien yritysideoiden kehittämiseen.

KSK yhdistyksellä on myös takanaan kiireinen kevät. Teimme kevätretken Naantalin kylpylään ja kokosimme jälleen POINTTI-yrityshakemistojulkaisun. Olemme olleet aktiivisesti mukana nuorten työllistämiseen tähtäävässä kesäduunikampanjassa. Kevään eduskuntavaaleissa on yrittäjyysteema ollut todella hyvin esillä. Yhdistyksen hallitus on kokoontunut kerran kuukaudessa eri puolilla toimialuettamme. Olemme myös saaneet muutamia uusia jäseniä joukkoomme.

Omassa elämässänikin on tapahtunut suuri muutos. Saimme puolisoni Sannan kanssa huhtikuussa poikavauvan. Vauva on ollut terve ja reipas. Vaikka minulla on yritystoiminnassa ollut vilkas kevät, on onneksi aikaa jäänyt myös perheelle ja kerkesin pitää pari viikkoa myös isyyslomaa. Tosiasiassa vauva ja perhe antavat paljon lisää voimia yrittäjyyteen.

Yrittäjän arkea myös pyritään häiritsemään. Näin kesän alla ovat useat laskuhuijarit liikkeellä. He laskevat sen varaan, että yrittäjä on jo kesätunnelmassa tai laskujen hyväksymisen hoitaa kesätuuraaja. Kannattaa olla valppaana.

Haluan omasta puolestani vielä kerran kiittää kaikkia kevään aktiivisuudesta ja toivottaa kaikille oikein hyvää ja rentouttavaa kesää.

Jyrki Hakkarainen
puheenjohtaja

Jäsenyrityksissä tapahtuu

Varoitus

 

Onko tässä sinun mainoksesi seuraavassa jäsentiedotteessa?
Ota yhteyttä puheenjohtajaan, puh. 044 760 2400.

Hyvää kesää!