Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjien kevätboosti

Yrittäjien kevätboosti

Aika

6.2.2020 | 17:00 - 20:30

Paikka

Kulttuuritalo KIVA

Hinta

Maksuton
Seminaari

Yrittäjä, haluatko nähdä arkesi Kummeleista tutun Olli Keskisen silmin? Ilmoittaudu mukaan Yrittäjien Kevätboostiin Saloon to 6.2. alkaen klo 17.

Illan aikana mm. kuullaan Kummeleista tutun Olli Keskisen riemukkaan hauska puhe-esitys Parempi työpäivä.

Mitä saat?

Uusia ajatuksia, kunnon naurut, mahdollisuuden verkostoitua ja tehdä bisnestä uusien ja vanhojen tuttujen yrittäjien kanssa.

Kenelle?

Kaikille varsinaissuomalaisille jäsenyrittäjille, joille tilaisuus on maksuton (vartioitu narikka). Ilmoittaudu mukaan täältä. Turusta järjestetään tapahtumaan maksuton bussikyyti, joka lähtee VSY:n toimiston edestä (Brahenkatu 20) klo 16.00. Bussi pysähtyy Paimion Nesteen pikavuoropysäkin rampilla n. klo 16.25.

Kuka järjestää?

Varsinais-Suomen Yrittäjät ja Salon Yrittäjät yhdessä.

Illan aikataulu

17.00 Ovet ja ilmoittautuminen avataan

17.30 Yhteistyökumppaneiden puheenvuorot:
Elisa: Elisa apuna yrittäjän arjessa
Viking Line: Vastuullisuus Viking Linella
Turku Energia: Energia-alan tulevaisuus

18.30 Tauko: verkostoitumista
Omakustanteinen kahvio auki KIVAssa

19.00 Olli Keskinen: Parempi työpäivä

20.30 Tapahtuma päättyy

Huomioithan, että tapahtumassa otetaan valokuvia. Kuvia voidaan käyttää sosiaalisen median päivityksissä sekä muiden tapahtumien markkinoinnissa.

Olli Keskinen - Parempi työpäivä

Ollin tarinoiden punainen lanka, paremman työpäivän idea, on se, että meidän tulisi tehdä yhä parempaa tulosta yhä vähemmällä vaivalla.
"Tyhmä paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä."

Olli kannustaa kuulijoitaan tekemään tarkkoja havaintoja omasta työpäivästään. Istutko kenties palavereissa, jotka venyvät ja joita kukaan ei johda? Huonosti tuottavat palaverit ovat hyvä esimerkki toiminnasta, jonka lopulta yrityksen asiakkaat joutuvat kustantamaan. Mitäpä jos he olisivat kärpäsinä katossa ja näkisivät miten heidän rahojaan käytetään?

Ollin havainnot ovat usein humoristisia, mutta myös ajatuksia herättäviä, inspiroiviakin. Millainen ihminen olen työntekijänä, esimiehenä, yrittäjänä, myyjänä, asiantuntijana, asiakaspalvelijana, yhteisön jäsenenä? Olli pohtii terävästi suomalaista arvomaailmaa, hyvinvoinnin ihannetta, yksilökeskeisyyttä, stressiä, kiirettä ja paineita. Illan aikana kuullaan myös hersyvän hauskoja tarinoita Kummeli-ajoilta.

Yhteistyössä