Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jäsenkirje 4/2016

Onnistunut kevätkokous ja yritysvierailu LM-Instruments Oy:hon

Reilut 20 jäsentä osallistui sekä yritysvierailuun että kevätkokoukseen. Ilta aloitettiin yritysvierailulla, jossa LM-Instruments Oy:n toimitusjohtaja Timo Helenius esitteli sekä yhtiön toimintaa, että uusia huippumoderneja toimitiloja. Yrittäjänä oli erittäin mielenkiintoista nähdä, miten Suomalainen perheyritys investoi ja laajentaa toimintaansa Paraisilla, vaikka yhtiön markkinoista valtaosa on ulkomailla. Haluamme vielä kiittää Timo Heleniusta ja LM-Instruments Oy:tä erittäin onnistuneesta vierailusta.

 

Ilta jatkui kevätkokouksella Villa Apollossa. Kevätkokouksessa valittiin Linda Niininen yhdistyksen uudeksi hallituksen jäseneksi Tiina Lahtosen tilalle. Tiina oli ilmoittanut jättävänsä hallituksen jäsenyytensä, koska hän siirtyy uusiin työtehtäviin Nordea Pankin sisällä. Haluamme kiittää tässä yhteydessä Tiina ja toivotamme onnea ja menestystä uusissa tehtävissä. Kokouksen jälkeen Villa Apollon emäntä Piia Helenius esitteli paikan toimintaa. Illan päätteeksi Piia oli loihtinut meille maukkaan iltapalan. Kiitämme Piia onnistuneesta illasta. Tässä yhteydessä voidaan myös todeta, että Villa Apollo on erittäin sopiva paikka sekä perhejuhliin että yritystilaisuuksiin.

Yrittäjien aamukahvit 13.5.2016

Muistakaa Yrittäjien ja Paraisten Kaupungin yhteiset aamukahvit tulevana perjantaina! Tilaisuus alkaa klo 8.00 ja loppuu noin klo 10.00. Tilaisuudessa keskustellaan rakentamiseen liittyvistä ajankohtaisista kysymyksistä.

Skäri Open markkinat paikallisille yrittäjille 14.5.2016

Muistakaa Skäri Open tulevana lauantaina. Skäri Openista kesä alkaa! Lisätietoa tapahtumasta Facebookissa. Tiedustelut Susané Rosenqvist 040 506 9398 tai .

Paraisten Päivät 10-11.6.2016

Perinteiset Paraisten Päivät järjestetään 10-11.6.2016. Lisätietoa ja myyjien paikkavaraukset Minna Ruohonen 040 511 7162 tai .

Kesäristeily Paraisten Portille 12.6.2016

Sunnuntaina 12.6.2016 järjestetään perinteinen kesäristeily Paraisten Portille. Veneretki maksaa 20 euroa per henkilö. Lähtö Kalkstrandin vierasvenesatamasta klo 12.00. Ruokailu ja ruokajuomat jokainen maksaa itse Portilla. Ilmoittaudu heti

Ongelmia yhdistyksen nettisivuilla

Yhdistyksen nettisivut ovat toistaiseksi erittäin puutteelliset. Suomen Yrittäjät on ottanut käyttöön uuden alustan nettisivujen ylläpitoon ja tämä aiheuttaa ongelmia myös paikallisyhdistyksien nettisivuille. Yritämme ratkaista ongelman mahdollisimman nopeasti.

Seuraa tiedotteita netissä ja paikallislehdessä

Julkaisemme säännöllisesti tiedotteita yhdistyksen toiminnasta sekä nettisivuillamme että Paraisten Kuulutuksissa. Muista myös seurata meitä Facebookissa.