Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jäsenkirje 6/2016

Uusi puheenjohtaja Varsinais-Suomen Yrittäjissä 2017

Varsinais-Suomen Yrittäjien vuosikokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2017 Jaakko Heinisen Liedon Yrittäjistä. Varapuheenjohtajiksi valittiin Taija Kavalto (Kaarina), Tarja Oikarinen (Turku) ja Jyrki Hakkarainen (Kiikala). Voit lukea lisää aiheesta V-S Yrittäjien nettisivuilta.

Yhdistyksen hallitus kävi maalaamassa sillan Keskuspuistossa

Yhdistyksen hallitus kävi maalaamassa töhrityn sillan Keskuspuistossa yrittäjäviikon kunniaksi. Silta oli töhritty tusseilla ja spraymaalilla. Tempauksellaan hallitus halusi tuoda esille, että keskusta- ja viheralueiden siisteydestä huolehtiminen on erittäin tärkeä asia sekä kaupungin asukkaille, että elinkeinoelämälle.

Yrittäjäpäivä 5.9.2016

Yrittäjäpäivän aamuna LähiTapiola tarjosi yrittäjille runsaan aamiaisen. Yrittäjäpäivän aamiaisesta on muodostunut jo perinne ja haluamme tässä yhteydessä kiittää lämpimästi LähiTapiolaa yhteistyöstä. Yrittäjäpäivän iltana noin 20 henkilöä kokoontui Sollideniin viettämään grilli-iltaa. Iltaa vietettiin iloisissa merkeissä ruuan ja juoman kera.

Yrittäjägaala Logomossa 29.10.2016

Vielä ehdit ilmoittautua gaalailtaan! Länsi-Turunmaan Yrittäjistä on jo 26 ilmoittautunutta. Hienoa! Ilmoittautumiset V-SY:n nettisivuilla www.yrittajat.fi/varsinais-suomen-yrittajat. Muista ilmoittautua myös yhteiskuljetukseen Paraisilta Logomoon. Puheenjohtaja ottaa vastaan ilmoittautumiset bussikuljetukseen s-posti . Kaikki mukaan!

Yhdistyksen joulujuhlat 19.11.2016

Yhdistyksen joulujuhlat järjestetään 19.11. Råttiksessa. Merkitse päivämäärä jo nyt kalenteriisi. Voit ilmoittautua joulujuhliin s-postilla .

Kunnallisvaalit lähestyvät

Kunnallisvaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Kunnallisessa päätöksenteossa olisi tärkeää, että jatkossa saataisiin yrittäjien mielipiteitä ja näkökulmia tuotua nykyistä paremmin esille. Myös SoTe-uudistuksessa ja kunnallisissa hankinta-asioissa on paljon tärkeitä asioita yrittäjän kannalta. Oletko jo päättänyt lähteä ehdokkaaksi tai harkitsetko ehdokkuutta? Ilmoita ehdokkuudestasi tai kiinnostuksesta Staffan Sundströmille, s-posti: .

Seuraa tiedotteita netissä ja paikallislehdessä

Julkaisemme säännöllisesti tiedotteita yhdistyksen toiminnasta sekä nettisivuillamme että Paraisten Kuulutuksissa. Muista myös seurata meitä Facebookissa.