Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Mynämäen Yrittäjät

 

 

Mynämäen Yrittäjät ry on paikallinen yrittäjäyhdistys, johon kuulumalla olet samalla mukana Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien toiminnassa. Kuulut yrittäjäjärjestöön, jossa mukana on jo yli 100 000 yritystä Suomessa, joista yli 8000 on Varsinais-Suomesta ja lähes 160 Mynämäeltä.

Osallistumme yhteiskuntavaikuttamiseen ja yrittäjien edunvalvontaan sekä kehitämme yrittäjien olosuhteita.

Yrittäjäjärjestö toimii kolmiportaisesti. Jäsen kuuluu omaan paikallisyhdistykseensä, joita Varsinais-Suomessa on 35, mutta saa yhdellä jäsenmaksulla koko järjestöketjun edut.

Aluejärjestö Varsinais-Suomen Yrittäjillä on vaikuttajan ja pk-yrittäjyyden asiantutijan rooli Varsinais-Suomen alueella. Kattojärjestö Suomen Yrittäjät ajaa yrittäjien etuja mm. maan hallituksen, eduskunnan ja keskeisten etujärjestöjen suuntaan sekä Euroopan Unionissa. Paikallisyhdistykset vaikuttavat kunnalliseen ja seudulliseen päätöksentekoon elinkeinopolitiikan kysymyksissä.

Muistathan pitää yrityksesi yhteystiedot kunnossa jotta voimme olla yhteydessä ajankohtaisten asioiden merkeissä. Yrityksesi tiedot voit päivittää Yrittäjien sivuilla jäsenyrityslinkin kautta kirjautumalla yrityshakuun.