Etsi

Nuorten Yrittäjien Dialogi

Nuorten Yrittäjien Dialogi

Aika

13.5.2019 | 18:00 - 21:00

Paikka

Turku, tarkentuu myöhemmin
Nuoret Yrittäjät

Tiesitkö, että tutkimuksen mukaan huipputiimin tärkein asia on vuorovaikutuksen laatu ja empatiakyky. Nyt treenataan niitä!

Nuorten Yrittäjien Dialogi on rento tapahtuma, jossa keskustellaan ja kehitytään mielenkiintoisten teemojen ympärillä. Tällä kertaa teemana on yritys SoMessa. Kysymyksiä ja ajatuksia ratkotaan tiiviissä vuoropuhelussa, jolloin teemaa voidaan ymmärtää eri näkökulmista ja löytää entistä parempia ratkaisuja.

Dialogissa treenaat tehokkaasti vuorovaikutustaitojasi, niitä kun tarvitaan yhä enemmän. Dialogi-illassa saat luvan olla täysin oma itsesi ja putkahtaa paikalle vaikkapa täysin valmistautumatta. Juuri niillä ideoilla ja kehittämiskohteilla, joita sinulle on matkan varrella kohdalle osunut. Saat matkaasi paljon oivalluksia ja huomaat, miten paljon osaamista verkostossasi onkaan.

Dialogin vetää tiimivalmentaja ja Reveillerin perustaja ja nuori yrittäjä Joonas Laine. Tapahtuman paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa, paikka on jossain Turun keskustan lähistöllä.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.