Etsi

Yrittäjän päivän seminaari

Yrittäjän päivän seminaari

Aika

5.9.2019 | 17:00 - 20:00

Paikka

LähiTapiola Varsinais-Suomi
Seminaari

Yrittäjän päivää juhlistetaan jäsenyrittäjille maksuttomassa seminaarissa torstaina 5.9.

Yrittäjän päivän seminaarin teemana on tänä vuonna rohkeus. Jokainen yrittäjä tarvitsee rohkeutta ja lisäksi hyviä kumppaneita turvaamaan arkea ja kasvua. 
Seminaarissa on mukana inspiroivia tarinoita rohkeudesta sekä esittelyssä tapahtuman yhteistyökumppaneiden tarjoamat palvelut sinun rohkeustekoihisi.

Seminaari on Varsinais-Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenyrittäjille maksuton ja paikkoja on rajoitetusti. 

Tutustu ohjelmaan ja varaa paikkasi nopeasti!

Ohjelma:

klo 17.00 Tervetuloa!
Tutustu kumppaneihimme toiminnallisilla ständeillä. Kaikilla ständeillä käyneet osallistuvat mahtavien palkintojen arvontaan!
Tarjolla kevyt salaattibuffet ja kuohuvaa, jonka parissa on erinomainen mahdollisuus verkostoitua muiden osallistujien kanssa.

klo 18.00 Seminaariohjelma 6. kerroksessa
Puhujina mm. Eeva Kovanen ja Jukka Viljanen.

klo 20.00 Ohjelma päättyy -> jatkot Piazzalla

klo 20.00 Seminaarin jatkot 
Tapahtuman virallisena jatkopaikkana toimii Vähätorilla sijaitseva Piazza, jonka tunnelmallisissa tiloissa on hyvä jatkaa Yrittäjän päivän juhlintaa ja verkostoitumista muiden osallistujien kanssa. 

Puhujat:

Eeva Kovanen

Kovasen logoa pidetään laadun ja erityisen palvelun merkkinä henkilökuljetuksissa. Eeva Kovanen on ollut yksi avainhenkilöistä mukana johdattamassa yhtiötä pienestä perheyrityksestä alallaan Suomen suurimmaksi toimijaksi ja brändijohtajaksi. Hän myi perheineen yrityksen henkilökuljetustoiminnan Cabonline Finlandille vuonna 2017. Eeva Kovanen toimii tällä hetkellä sijoitusyhtiö Kovanen Capitalin osakkaana. 
Eeva on yksi EXIT-kirjassa esittelyssä olevista yrittäjistä. Kirja julkaistaan syksyllä.

Jukka Viljanen

Maapallolta ei yksinkertaisesti löydy paikkaa, jota seikkailujuoksija ja yrittäjä Jukka Viljanen ei olisi kolunnut juosten lävitse – tai ainakin yrittänyt… tai suunnitellut yrittävänsä.

Viljanen on juossut maratonin pohjoisnavalla – ja polki maastopyörällä toisen perään. Hän on myös läpäissyt 100 kilometrin ultrajuoksun Etelämantereella, 195 kilometrin ultramaratonin Libyan Saharassa, halkaissut ensimmäisenä ihmisenä Kalaharin autiomaan ja juossut Saharan päästä päähän 31 päivän aikana. Viimeisimpänä Viljasen saavutuksena oli juosta ensimmäisenä ihmisenä Grönlannin jäätikön halki toukokuussa 2019. 

Seikkailujuoksija kannustaa jättämään turhan itsekriittisyyden pois, sillä se estää unelmien ja tavoitteiden saavuttamisen. ”Lähde rohkeasti kokeilemaan omaa potentiaaliasi. Riskejä välttämällä elämä muuttuu tylsäksi ja tasaiseksi kiisseliksi” toteaa uusia seikkailuja janoava Jukka Viljanen.”