Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Business Talent DEMO

Business Talent DEMO

Aika

31.10.2019 | 18:00

Paikka

SparkUp
Nuoret Yrittäjät

DEMO-tapahtuma järjestetään lokakuun viimeinen päivä - lähde mukaan! DEMO on BUSINESS TALENT -ohjelman kick off-tapahtuma.

DEMO-tapahtumassa Kummelin, MM95-kisastudion ja Trainers Housen ruutujen kautta kulkenut ja nykyisin yrittäjänä toimiva Olli Keskinen tarjoilee roppakaupalla ideoita, vinkkejä ja hervotonta naurua juuri sinulle.

Olli Keskisen puheenvuoron jälkeen DEMOn osallistujat pääsevät vuorovaikutusguru Joonas Laineen ohjauksessa sukeltamaan Ollin tarinan ytimeen yhdessä muiden kehittymisnälkäisten kanssa. Joonaksen käyttämä dialogimenetelmä on huikea kokemus, johon todella kannattaa hypätä, vaikka pää edellä.

Tapahtuma on rento ja toivottaa sinut tervetulleeksi täysin omana itsenäsi. Tarjolla hieman syötävää ja juotavaa sekä paljon naurua ja energiaa.

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille, mutta vaatii sitovan ilmoittautumisen.
No Show-maksu 20 €.

BUSINESS TALENT-OHJELMA

DEMO-tapahtuma on osa BUSINESS TALENT-ohjelmaa.
Voit halutessasi lähteä mukaan koko ohjelmaan, tai ilmoittautua vain DEMOon täällä >>

BUSINESS TALENT -ohjelma sisältää:

DEMO - 31.10. (Esittely yllä.)
EXCHANGE - osallistuja tutustuu toisen ammattilaisen työpäivään sekä tutustuttaa parinsa omaan työpäiväänsä marraskuun aikana.
DINNER - ohjelman päätöstilaisuus 3.12.2019 katso lisää >>)

Lisätietoa ja ilmoittautuminen osoitteessa lyyti.in/businesstalent >>

Tilaisuuden ja BUSINESS TALENTin järjestävat: Varsinais-Suomen Nuoret Yrittäjät, Aurajoen Nuorkauppakamari ja Airiston Nuorkauppakamari