Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tutustumisaamu Hub Turkuun

Tutustumisaamu Hub Turkuun

Aika

25.10.2019 | 8:00 - 10:00

Paikka

Hub Turku
Verkostoituminen

Varsinais-Suomen Yrittäjät ja HUB Turku kutsuvat sinut tutustumaan tiloihin perjantaina 25.10. klo 8-10. Voit tulla paikalle, kun aikatauluusi sopii ja viipyä niin kauan kuin haluat. 

Klo 9 HUB Turku ry:n puheenjohtaja Juho Vainio kertoo puheenvuorossaan, millaiseen tarpeeseen yhteisöllinen työ tarjoaa ratkaisuja, miten toimiva yhteisöjä rakennetaan sekä miten yhteisöllinen työskentely tukee osaltaan pienyrittäjän menestyspolkua. Vainio työskentelee teollisena muotoiljana sekä digitaalisena palvelukehittäjänä. HUB Turku -projektissa hän on ollut mukana vuodesta 2016.

Aamulla voit käydä tsekkaamassa myös Varsinais-Suomen Yrittäjien työpisteen, joka on tarkoitettu jäsenyrittäjien käyttöön. Voit varata ajan osoitteesta www.hubturku.com/yrittajat
Jäsenyrittäjä voi käyttää työpistettä 10h/kk. 

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan aamutilaisuuteen täältä.

HUB Turku on kohtauspaikka eri alojen toimijoille ja opiskelijoille. Haluamme tuoda huipputyyppejä yhteen saman katon alle innovatiiviseen coworking-tilaan. Hubiin voit tulla työskentelemään yksin tai yhdessä, verkostoitumaan tai oppimaan.

HUB turku sijaitsee Turun vanhassa keskustassa, Nunnankadun ja Luostarin välikadun välissä, virallinen osoite Nunnankatu 4. HUB Turku on avoin, yhteisöllinen tila, josta voit hankkia itsellesi tai organisaatiollesi työpöydän tai työhuoneen päiväksi juuri silloin, kun sitä tarvitset – tai pysyvästi pitemmäksi ajaksi. Työpöytien lisäksi tilasta löytyy mukavia sohvia, neuvottelutiloja ja kaikki modernin toimiston palvelut ja tarvikkeet.