Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kesäduunihaaste Pöytyä

Kesäduunikampanja on valtakunnallinen Suomen Yrittäjien paikallisyhdistyksille annettu haaste, johon Pöytyän Yrittäjät ry on lähtenyt mukaan. Sama haaste on myös annettu Osuuspankeille.

 

Tavoitteena on saada työllistettyä mahdollisimman monta vuonna 1997-1999 syntynyttä nuorta. Ajanjakso on vähintään 2 viikkoa eli 10 työpäivää. Nämä nuoret tekevät lyhyttä päivää eli 6h/pv.

 

Ideana on saada aktivoitua nuoria itse työnhakuun ja myös antaa meille yrittäjille mahdollisuus työllistää nuoria ilman haastatteluja ja aikaa vievää hakuprosessia.

 

Pöytyän ja Yläneen Yrittäjäyhdistykset palkkaavat yhdessä projektityöntekijän, joka hoitaa työntekijöiden ja työpaikkojen kohdistamiset ja toimii yhteyshenkilönä.

Ikäluokkiin kuuluu noin 300 nuorta, joten kaikki mahdolliset työpaikat ovat todella tärkeitä!

  • Vähimmäispalkka mitä pitää heille maksaa on 330€/2viikkoa plus sivukulut. Sivukuluja ovat eläkevakuutus, työttömyysvakuutus, tapaturmavakuutus ja ryhmähenkivakuutus sekä sosiaaliturvamaksu.
  • 15-vuotiaan palkka 330,- sivukuluja ei ole
  • 16-vuotiaan palkka 330,- sivukuluja sosiaaliturvamaksu 6,86€
  • 17-vuotiaan palkka 330,- sivukuluja sosiaaliturvamaksu 6,86€ sekä työttömyysvakuutusmaksu 2,64 yht, 9,50€
  • 18-vuotiaan palkka 330,- sivukuluja sosiaaliturvamaksu 6,86€ sekä työttömyysvakuutusmaksu 2,64€ sekä eläkevakuutusmaksu 62,70€, yht. 72,20€
  • Lisäksi työnkuvasta riippuen tapaturmavakuutusmaksu 0,10 - 7,00% ja ryhmähenkivakuutusmaksu 0,067%.

Apua palkanmaksamiseen saa mm. Härkätien 4H-yhdistykseltä, joka on lupautunut osallistumaan haasteeseen. Silloin tuon palkkakulun päälle tulee alv 24%.

 

Pöytyän Kunta on varannut palkkatukea tähän toimintaan 30 ensimmäiselle tukea hakevalle yritykselle. Kahden viikon työllistämiseen saa kunnalta tukea 100€.

 

Ilmoita siis työpaikka mahdollisimman pian osoitteessa www.kesaduunipoytya.fi

 

Sivuilta löydät myös hakuohjeet palkkatukeen, sen hakemiseen ja aina voit kysyä/pyytää apua omalta paikallisyhdistykseltä.

 

PÖYTYÄN YRITTÄJÄT RY

Hallitus