Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Oppisopimuskoulutuksella osaamista yrittäjälle ja henkilöstölle

Yrittäjä, tässä on sinulle hieno mahdollisuus vahvistaa osaamistasi, henkilöstösi ammattitaitoa ja yrityksesi kilpailukykyä!

Suomen Yrittäjät ja Suomen oppisopimuskoulutuksen järjestäjät ovat sopineet opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa, että valtion kolmannessa lisätalousarviossa myönnetyistä sekä oppisopimuskoulutuksen järjestäjiltä 2010 alussa käyttämättä jääneistä koulutuspaikoista suunnataan enintään 1500 koulutuspaikkaa yrittäjien ja heidän henkilöstönsä osaamistarpeisiin.

Kysymys on pääasiassa oppisopimuskoulutuksena toteutettavasta lyhytkestoisesta, enintään puoli vuotta kestävästä täsmävalmennuksesta yrittäjän itse osoittamaan tarpeeseen. Valmennuksesta tehdään suunnitelma, joka toteutetaan yhdessä oppisopimustoimiston, valitun kouluttajan ja asianomaisen yrityksen kanssa. Koulutuksen ei tarvitse johtaa tutkintoon, mutta se voi olla myös tutkintotavoitteista tai se voi jatkua tutkintotavoitteisena koulutuksena. Yritykseltä ei peritä maksuja, jos kustannukset pysyvät oppisopimusrahoituksen rajoissa.

Ota yhteys alueesi oppisopimustoimistoon viimeistään 6.9.2010 mennessä. Oppisopimustoimisto organisoi ja hoitaa käytännön järjestelyt.

Toimi nopeasti, paikkoja on rajoitetusti!

Vuoden 2009 syyskuussa toteutettiin vastaava yhteistyöhanke ja suuren kiinnostuksen vuoksi paikat loppuivat kesken.

Yhteystiedot löytyvät esim. osoitteista: www.opityossa.fi tai http://db3.edu.fi/oppisopimustoimistot/toimistot.html

Lisätietoja: Suomen Yrittäjät, koulutusasioiden päällikkö Veli-Matti Lamppu, p. (09) 2292 2868,