Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjäpalkinto 2010 Raision Puusepät Oy:lle

Koska Valtakunnalliset yrittäjäpäivät järjestettiin syksyllä Turussa, jäivät maakunnalliset yrittäjäjuhlat v. 2010 väliin. Näissä maakunnallisissa juhlissahan on aina perinteisesti jaettu kuntakohtaiset yrittäjäpalkinnot paikallisten yrittäjäyhdistysten valitsemina oman jäsenistönsä joukossa. Tämän vuoden palkinnot päätettiin näin ollen jakaa omassa ja erillisessä tilaisuudessa Wiurilan Kartanossa Halikossa 4.12.2010.

Väkeä oli paikalla toista sataa ja puitteet aivan upeat mahtavine tarjoiluineen. Tilaisuuden arvokkuus ei kärsinyt hiukkaakaan normaalia pienemmästä osallistujajoukosta, jopa ehkä päinvastoin. Vuoden 2010 yrittäjäpalkinnon sai Raision Puusepät Oy, joka on perustettu 1985. Yritys toimii ohikulkutien läheisyydessä upouusissa ja ajanmukaisissa tiloissa. Toimiala on puusepänteollisuus, eli julkisten tilojen erikoiskiintokalusteiden ja sisustusten valmistaminen arkkitehtien kuvien pohjalta. Mainittavimpana työnä tällä hetkellä on viimeistelyvaiheessa oleva Helsingin musiikkitalo. Yritys työllistää 17 henkilöä ja lisäksi huomattavan joukon muita henkilöitä alihankinta- ja yhteistyöketjuissa.

Erityispiirteenä ja "salaisuutena" voidaan pitää sitä, että erikoisiinkin tehtäviin tartutaan ammattitaidolla. Erilainen materiaalien yhdistäminen ja korkealaatuisten puusepäntaitojen hyödyntäminen usein hyvinkin vaativissa kohteissa ovat olleet menestyksen takeena.

Kuvassa yrityksen toimitusjohtaja Jarmo Yrjölä vastaanottaa palkinnon kunniakirjoineen V-S Yrittäjien väistyvältä puheenjohtajalta Pirkko Keskiseltä sekä Fennia-Ryhmän toimitusjohtajalta Antti Kuljukalta.

Onnittelut vielä yhdistyksen puolesta Raision Puusepät Oy:lle sekä menestystä myös jatkossa vaativiin hankkeisiin!