Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Raision Yrittäjät juhlivat Yrittäjän puolison päivää 12.3.

Yrittäjän päivää on vietetty 5.9. vuodesta 1997 alkaen. Yrittäjä on päivänsä ansainnut, mutta niin on myös yrittäjän taustajoukot. Raision Yrittäjät lanseerasikin viime keväänä uuden Yrittäjän puolison päivän, jota juhlitaan tänäkin vuonna – ja toivottavasti aina tulevaisuudessa – 12.3.

Yritykset ovat tärkeä yhteiskunnan perusta. Ne luovat uutta toimintaa, uutta työtä ja ovat näin takaamassa yhteiskuntamme hyvinvointia. Yrittäjän omaa hyvinvointia takaamassa on usein puoliso, joka kantaa suurta vastuuta perheestä ja kodista, minkä lisäksi hän usein myös auttaa tavalla tai toisella yrityksen asioissa. Yrittäjyys on aina koko perheen asia, vaikka yritys työllistäisikin vain yhden perheenjäsenen. Yrittäjän kotoa saama tuki on myös yksi tärkeä yrityksen menestystekijä.

Raision Yrittäjät kannustaa raisiolaisia – ja kaikkia muitakin – yrittäjiä muistamaan 12.3. omaa puolisoaan ja muitakin läheisiään ja kiittämään kaikesta siitä työstä ja tuesta, jota heiltä saamme vuoden jokaisena päivänä.

Yrittäjän puolison päivä näkyy sosiaalisessa mediassa tunnuksilla #yrittäjänpuolisonpäivä ja #123päivä. Toivomme yrittäjien myös tuovan kiitoksensa isolla äänellä esiin sosiaalisessa mediassa, sillä puolisot ja läheiset ovat nämä isot kiitokset ansainneet.