19.3.2018 klo 13:49
Uutinen

Jäsentiedote 1/2018

Tervehdys paikallisyhdistyksestä.

Uusi vuosi on jälleen pyörähtänyt käyntiin, ja me olemme Ruskon ja Vahdon yrittäjien hallituksen kesken ehtineet kokoontua jo muutaman kerran.

Olemme päättäneet koota Ruskolaisille oman palveluoppaan, josta kunnassa asuvien, ja kuntaan muuttavien, on helppo nähdä, mitä palveluita omasta kunnastamme on saatavilla. Myös Ruskon kunta osallistuu oppaaseen, julkaisemalla siellä omat sivunsa.

Palveluopasta painetaan n. 3000 kappaletta. Julkaisu on värillinen B5 kokoinen stiftattu vihko. Sivumäärä riippuu siitä, kuinka moni teistä yrittäjistä lähtee mukaan hankkeeseen ja siitä, kuinka paljon muita saamme tähän mukaan. Tavoittelemme n.36- 40 sivua. Palveluopas jaetaan joka talouteen kunnan alueella kesäkuun aikana. Ylimääräiset oppaat jätetään mm. Ruskon kunnanvirastoon, josta niitä voidaan jakaa esim. uusille asukkaille. Ruskon kunta voi jakaa oppaita osallistuessaan erilaisille messuille.

Palveluoppaaseen tulee hakemisto palveluiden mukaan järjestyksessä esim. siivous, tilitoimisto, perunaa, pitopalvelu, maanrakennus jne. Tähän hakemistoon sinulla on mahdollisuus osallistua, yrittäjäyhdistyksen jäsenenä, muita edullisemmin. Hinta jäseniltä on vain 70 €, ei-jäsenten hinta on 100€. Lisäksi toivomme, että laitat mainoksen oppaaseen. Jos sinulla ei ole painovalmista mainosta tai haluat muuttaa sitä, saat siihen ammattilaisen apua, ottamalla yhteyttä Anni Himbergiin, puh. 040 571 0004 tai sähköpostitse anni.himberg@hiiop.com toki voit ottaa yhteyttä myös hallituksen jäseniin, autamme mielellämme ja kerromme lisää.

Tämän kirjeen liitteenä on lomake, jonka täyttämällä olet mukana julkaisussa. Lomake tulee palauttaa 20.4.2018 mennessä joko sähköpostilla lomakkeessa oleviin osoitteisiin, tai sitten paperisena postitse. Palauttamalla lomakkeen määräaikaan mennessä, olet mukana arvonnassa. Arvomme värillisen, 100×50 kokoisen mainoksen Ruskon palveluoppaaseen.

Ilmoituskoot (PDF)

Ilmoittautumislomake (xlsx)

AAMUKAHVI-TILAISUUS
Turku Science Park esittelee toimintaansa Ruskon kunnanvirastossa 22.3.2018 klo 8-9. Turku Science Parkin toiminta kattaa yritystoiminnan koko elinkaaren alkaen yritysidean testaamisesta ja yrityksen perustamisesta jatkuen aina kansainvälistymiseen ja kansainvälisen liiketoiminnan laajentamiseen.
Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, tervetuloa mukaan.

Sari Auvainen
Ruskon ja Vahdon Yrittäjät ry, sihteeri
Puh. 0500 530 730
sari.auvainen@viherpalvelu.net