Etsi

Salon Yrittäjät

 

Salon Yrittäjät on paikallinen yrittäjäyhdistys, jonka tärkein tehtävä on toimia yrittäjien edunvalvojana. Mitä enemmän jäseniä järjestöömme kuuluu, sitä parempi yhteinen vaikutuskanavamme päätöksentekoon on. Vaikuttamalla voimme parantaa yrittäjien asemaa ja toimintaedellytyksiä. Toimimme hyvässä yhteistyössä Salon kaupungin ja sen päättäjien kanssa elinkeinoelämän edellytysten kehittämiseksi alueella.

Yhdistykseemme kuuluu jäseniä jo lähes 600. Yhdistyksemme jäsenenä verkotut alueen muiden yrittäjien kanssa ja saat tietoa yrittäjille tärkeistä asioista. Järjestämme myös koulutustilaisuuksia yhdessä eri toimijoiden kanssa. Tämän lisäksi yrittäjäjäsenten käytössä ovat monipuoliset jäsenpalvelut. Säästät rahaa ja aikaa hyödyntämällä järjestön jäsenetuja ja neuvontapalveluita.

Salon Yrittäjien jäsenenä kuulut elinkeinoelämän suurimpaan keskusjärjestöön, Suomen Yrittäjät ry:n, jossa on mukana jo yli 115 000 yritystä Suomessa. Mukana on yrityksiä kaupan, liikenteen, palvelujen, teollisuuden ja urakoinnin toimialoilta. Jäsenrakenne vastaa suomalaista yritysrakennetta. Jäsenenä tarjoamme vaikutuskanavan niin kunnalliseen, alueelliseen kuin valtakunnalliseenkin päätöksentekoon ja vaikuttamiseen.

 

Salon Yrittäjien tapahtumat 2018