Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

5.3.2020 Salo hankkii -tapahtuma

5.3.2020 Salo hankkii -tapahtuma kaupungintalolla!

 

Ilmoittautuminen: https://forms.gle/dixjXgd8geTnQCid6

 

Haluatko käydä kauppaa kaupungin ja muiden julkisten toimijoiden kanssa? Salon kaupungin alueella hankintoja tehdään vuosittain sadoilla miljoonilla euroilla (pelkästään Salon kaupunki 2018 n. 140milj). Oletko sinä ja palvelusi hankintoja tekevien tiedossa? Salon kaupungin ja alueen yrittäjäyhdistysten yhdessä järjestämä hankintoihin keskittynyt tapahtuma. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, erityisesti Salon alueen yrittäjille! 

 

Salon alueen yrittäjät, yritysten edustajat sekä aktiiviset ostajat ja julkisia hankintoja tekevät tahot kokoontuvat taas yhteen 5.3.2020. Tapahtumassa on mahdollista paitsi verkostoitua yrittäjien kesken myös tavata oman alan hankinnoista vastaaviin viranhaltijoihin. Aamupäivän aikana kuulemme yritysten kokemuksia julkisiin hankintakilpailuihin osallistumisesta ja niissä menestymisestä. Halukkaat pääsevät esittäytymään hissipuhekierrosten aikana, myös Salon kaupungin pavelualueita edustavat viranhaltijat esittäytyvät. 

Tehdään yhdessä Salon kaupungin ja muiden ostajien sekä alueen yritysten välisestä kaupankäynnistä aktiivista ja helppoa!

Odotamme paikalle yli 100:aa yrittäjää sekä runsaasti julkisia hankintoja tekeviä viranhaltijoita sekä muita hankintoja tekeviä edustajia. Varmistathan näkyvyytesi osallistujaluettelossa ja ilmoittaudu mukaan! Ennakkoon ilmoittautuneiden yritysten tiedot kootaan osallistujaluetteloksi, mikä jaetaan tapahtumaan osallistuville ostajille - ilmoittautumispakkoa ei kuitenkaan ole!

 

Alustava ohjelma

10  tilaisuuden avaus

Yritystarina: Pertinax Oy

10:20 1. hissipuhekierros halukkaille

10:30 kaupungin palvelualueiden ja niiden edustajien esittely

 

 ---  hetki keskustelua hankintapöydissä ---

 

10:45

Yritystarina: Piiroinen

11:00 2. hissipuhekierros halukkaille

 

12 Yhteinen tilaisuus päättyy

Suosittelemme jatkamaan keskusteluita lounaalla ravintola Kaneliomenassa!

 

Tapahtuman järjestävän Salon alueen yrittäjäyhdistykset yhdessä Salon kaupungin kanssa, tervetuloa!

 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Hankintoja tekevät, huomio!

Valmisteletko isoja tai pieniä hankintoja? Löydätkö helposti paikalliset palveluntarjoajat, kun niitä etsit? Mietitkö joskus, mitä kaikkea osaamista voisi paikallisesti hyödyntää? 

Ilmoittaudu ostajana mukaan tapahtumaan:   tai Stina Siikonen / Koolle Oy / Salon yrittäjät  , 040 7682924. Toimitamme listan ennakkoon ilmoittautuneista yritysten edustajista vielä ennen tapahtumaa. 

 

 

Salo hankkii -tapahtumassa ryhmittäydytään pääasiassa toimialoittain seuraavien palvelualueiden mukaan:

1. Materiaali, irtain ja kalusteet (esim. lelut, pelit, kalusteet, sisustus, urheiluvälineet- ja varusteet)

2. Sosiaali- ja terveyspalvelut (esim. kuntoutuspalvelut, vanhusten siivousten ostopalvelut, tehostettu palveluasuminen)

3. Rakentaminen ja kunnossapito (esim.kiinteistöjen korjaustyöt, rakennustarvikkeet, rakentamiseen ja kunnossapitoon liittyvät palvelut, työvaatteet ja työturvallisuustuotteet, ympäristön rakentaminen, tilasuunnittelu, ja muut rakentamiseen liittyvät palvelut)

4. Kuljetus ja liikkuminen (esim. taksit, linja-autot, ajoneuvot, muu liikkuminen, kuljetuspalvelut,muutot)

5.  Informaatio, viestintä, virkistys,  koulutus ja asiantuntijapalvelut (esim. markkinointi, painatus, mainostaminen, koulutuspalvelut, konsultointi, työnohjaus, valmennus, asiantuntijapalvelut, lean,  heta, virkistys- ja ravintolapalvelut)

6.   IT-palvelut, muut suunnittelupalvelut sekä uudet innovaatiot/ideat hankinnoissa (esim. suunnittelu ja kehittäminen, ideat ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi ja kiertotalouden edistämiseksi)

7. Muut

Lisäksi tapahumassa on erikseen esillä yksityisiä ostajia sekä muita hankintoja tekeviä toimijoita.

 

Ilmoittautuminen: https://forms.gle/dixjXgd8geTnQCid6