Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tapahtumakalenteri 2020

 

 

Salon Yrittäjien vuosi 2020 on täynnä menoa ja meininkiä! Alta löydät listan tapahtumista, koulutuksista ja vierailuista, joita järjestämme jäsenillemme. Klikkaa otsikoita, lue info ja ilmoittaudu mukaan. Tervetuloa!

Kantalounas on joka keskiviikko tammikuusta toukokuulle asti. Lounailla ei ole yhteistä aihetta, tarkoitus on nauttia lounaasta ja hyvästä seurasta eli tavata muita yrittäjiä. Jokainen maksaa itse oman lounaansa. Kantalounaspaikka vaihtuu puolivuosittain, nyt keväällä se on Teboil Helsingintie. joka sijaitsee osoitteessa Helsingintie 32.

Aamukaffet -tilaisuudessa tarjotaan aamiainen, joka on Salon Yrittäjien jäsenille ilmainen. Tilaisuus järjestetään vähintään kerran kuukaudessa ja paikka on Kahvila-Ravintola Kespa, Koskikatu 1 .Tilaisuudessa käsittelemme ajankohtaisia asioita, kuulemme mm. yrittäjiä koskevista laki- ja verouudistuksista yms. Kevätkauden ensimmäinen Aamukaffet on 13.02.  ja vieraana kaupunginjohtaja Lauri Inna. Aiheena jokaisella kerralla on myös yrittäjien keskinäinen verkostoituminen, eli nautitaan aamiaista, verkostoidutaan ja mietitään yhdessä, miten voimme nykyistä tehokkaammin verkostoitua keskenämme. Muiden Aamukaffet -tilaisuuksien aiheet ovat vielä auki (ehdotuksia otetaan vastaan!), täydennämme tapahtumakalenteria kevään mittaan.

Kaikki tapahtumat ja tilaisuudet tarjoiluineen, Varsinais-Suomen Yrittäjägaalaa, Pikkujoulua ja Kantalounasta lukuun ottamatta, ovat Salon Yrittäjien jäsenille ja heidän puolisoilleen täysin maksuttomia. Somekoulutukseen jäsenyrittäjä voi tuoda myös työntekijöitään. Samoin Aamukaffeelle, jonne voi myös kutsua yrittäjäkaverin, joka ei vielä ole Salon Yrittäjien jäsen. Tilaisuudet ovat maksuttomia myös heidän osaltaan.

Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuksiin etukäteen, jotta voimme varmistaa tarjoilun riittävyyden. Paikkoja on myös rajoitetusti, joten ilmoittautuminen on siinäkin mielessä suotavaa. Pyydämme myös ilmoittamaan mahdollisesta erityisruokavaliosta. Ilmoittautuminen käy helposti osoitteessa Kantalounaalle ei tarvitse ilmoittautua.

Kaikista tilaisuuksista lähetetään myös erikseen kutsu sähköpostilla.

HUOMIO HUOMIO!!!!

Kun teillä on mielessä jokin aihe, jonka tiimoilta voimme järjestää tilaisuuden, niin pyydämme ilmoittamaan siitä yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Voitte myös itse toimia tilaisuuden yhteistyökumppanina.


 

Salon Yrittäjien tapahtumat siirretään

Salon Yrittäjien kaikki tapahtumat siirretään myöhempään ajankohtaan.

Seuraamme tilannetta ja ilmoittelemme asiasta lisää myöhemmin.