Yrittäjäsparraus – johda tiimisi onnistumiseen! | Yrittajat.fi

Etsi

Kavalton tila
19.05.2018 - 10:00 - 16:00
Koulutus

Yrittäjäsparraus – johda tiimisi onnistumiseen!

Yrittäjäsparraus – johda tiimisi onnistumiseen!

Miten rakennetaan voittava joukkue, inspiroidaan itseä ja tiimiä sekä pidetään huolta hyvästä työilmapiiristä?

Osallistujat viettävät lauantaipäivän idyllisellä Kavalton tilalla, jossa heitä sparraamassa oman tiiminsä lyhyessä ajassa kasvattanut, ja upeisiin tuloksiin kehittänyt, Someco Oy:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Minna Valtari sekä omakohtaisella kokemuksella joukkueensa useasti voittajaksi valmentanut HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo.

Paikkoja sparraukseen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti.

Ohjelma:

10.00 Minna Valtari, yrittäjä, Someco Oy
11.30 Juha Laukkanen, aluejohtaja, Elisa Oyj
12.00 lounas
13.00 Omat verkostot hyötykäyttöön - ryhmätyö
14.00 Mika Lehkosuo, päävalmentaja, HJK
16.00 päivä päättyy

Sparraajat:

Minna Valtari

Minna Valtari on Someco Oy:n perustaja, strategi ja hallituksen puheenjohtaja. Hän on työskennellyt vuodesta 2010 sosiaalisen median ja sisältömarkkinoinnin parissa tukien erilaisia organisaatioita kehittymään sisältötyössä ja sosiaalisen median hyödyntämisessä. Somecossa sisältöstrategia ja sosiaalinen media elävät symbioosissa.

Helmikuuhun 2018 asti Minna toimi Somecon toimitusjohtajana rakentaen tiimiä ja toimintatapoja, joilla parhaimmalla mahdollisella tavalla voitaisiin tehdä kestävää liiketoimintaa ja palvella asiakkaita sosiaalisen median vauhdittamassa viestinnän murroksessa. Maaliskuussa päätettiin ottaa seuraava kehitysaskel Somecon tarinassa ja yrityksessä johtavana sisältöstrategina työskennelleestä Maarit Niemelästä tuli toimitusjohtaja ja Minna siirtyi hallituksen puheenjohtajaksi ja jatkaa Somecossa työskentelyä asiantuntijaroolissaan strategina. 

Minna kertoo tilaisuudessamme omasta tavastaan toimia yrittäjänä ja johtajana. Tule kuulemaan, miten Somecon tiimi, liiketoiminta ja prosessit on rakennettu ja mitä sinä voisit siitä oppia.
 

Mika Lehkosuo

Mika Lehkosuo on Helsingin Jalkapalloklubin päävalmentaja ja entinen Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaaja. Kesken kauden 2014 Lehkosuo nappasi Klubin päävalmentajan pestin, jota hän on pitänyt hallussaan tähän asti voittaen Suomen mestaruudet 2014 ja 2017. Kaudella 2014-15 Lehkosuon komennossa HJK pääsi Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen ensimmäisenä suomalaisseurana kautta aikojen. Valmennusosaamisen lisäksi Lehkosuo on opiskellut myös korkeakoulutasolla ja valmistunut Helsingin teknillisestä yliopistosta vuonna 2002. 

Lehkosuo on kerännyt mainetta analyyttisena uuden koulukunnan valmentajana, joka on rohkea taktikko ja oiva nuorten pelaajien kehittäjä. Sparrauksessaan hän käsittelee sitä, miten paineiden ja stressin alla voi toimia tehokkaasti. Tämän lisäksi Lehkosuo syventyy siihen, miksi niin itsetuntemus kuin tiimin jäsenten tunteminen ovat tärkeitä huippusuoritusten kannalta, miten kaivetaan esiin jokaisen sisäinen motivaatio ja luodaan mahtava joukkuehenki inspiroivalla tavalla.

Osallistumismaksu:

Osallistumismaksu sparrauspäivään on 149 e/hlö ja se sisältää ohjelman, aamukahvin ja –leivän, runsaan lounaan Kavalton tilan herkullisesta noutopöydästä jälkiruuan kera sekä iltapäiväkahvin makealla herkulla.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä (maksuvaihtoehtoina verkkopankki, luottokortti tai lasku).

Maksu palautetaan kokonaisuudessaan, mikäli peruutus otetaan vastaan 19.4.2018 mennessä.
Maksua ei palauteta, mikäli peruutus vastaanotetaan 19.4.2018 tai sen jälkeen.
Osallistujan nimi voidaan vaihtaa toiselle henkilölle 17.5.2018 saakka.

Sparrauspäivä järjestetään, kun ilmoittautuneita on vähintään 15. Mikäli tilaisuus perutaan järjestäjän toimesta missä tahansa vaiheessa ennen tilaisuuden ajankohtaa, palautetaan maksu kokonaisuudessaan.

Yhteistyössä: