Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yhdistyksen esittely

 
 

Tervetuloa Salon Yrittäjien sivulle!

 

Salon Yrittäjät on paikallinen yrittäjäyhdistys, jonka tärkein tehtävä on toimia yrittäjien edunvalvojana. Mitä enemmän jäseniä järjestöömme kuuluu, sitä parempi yhteinen vaikutuskanavamme päätöksentekoon on. Vaikuttamalla voimme parantaa yrittäjien asemaa ja toimintaedellytyksiä.

Yhdistykseemme kuuluu reilusti yli 500 jäsentä. Yhdistyksemme jäsenenä verkotut alueen muiden yrittäjien kanssa ja saat tietoa yrittäjille tärkeistä asioista. Järjestämme myös koulutustilaisuuksia yhdessä eri toimijoiden kanssa. Tämän lisäksi yrittäjäjäsenten käytössä ovat monipuoliset jäsenpalvelut, joita tarjoavat sekä valtakunnallinen Suomen Yrittäjät-kattojärjestö että aluejärjestömme, Varsinais-Suomen Yrittäjät. Säästät rahaa ja aikaa hyödyntämällä koko järjestön jäsenetuja ja neuvontapalveluita.

Salon Yrittäjien jäsenenä olet siis jäsen myös elinkeinoelämän suurimmassa keskusjärjestössä, Suomen Yrittäjät ry:ssä, jossa on mukana jo yli 115 000 yritystä Suomessa. Mukana on yrityksiä muun muassa kaupan, liikenteen, palvelujen, teollisuuden ja urakoinninkin toimialoilta. Jäsenrakenne vastaa suomalaista yritysrakennetta. Jäsenenä tarjoamme vaikutuskanavan niin kunnalliseen, alueelliseen kuin valtakunnalliseenkin päätöksentekoon ja vaikuttamiseen.

 


Salon seudun yrittäjyysyhteistyö

 

Paikallisyhdistys toimii oman alueensa yrittäjille linkkinä alueen muiden yhdistysten, maakunnallisen aluejärjestön ja valtakunnallisen keskusjärjestön välillä. Salon seutukunnan tiiviin yhteistyön puitteissa alueen paikallisyhdistysten puheenjohtajat tapaavat sekä toisiaan että Salon muita yrittäjyysyhdistyksiä, kauppakamareita sekä kaupungin edustajia säännöllisesti. Yhdessä Salon kaupungin päättäjien kanssa pyrimme turvaamaan ja kehittämään elinkeinoelämän kukoistamisen edellytyksiä alueella.

 

 

LISÄÄ VOIMAA YRITTÄJYYTEEN.