6.8.2021 klo 14:40
Uutinen

Veteraanien hiukset kuosiin ilmaiseksi

Teksti Sauli Kaipainen/Somero-lehti
Parturi-kampaamo-myymälä Tazzi on mukana Hiuksilla hyvää -kampanjassa, jossa leikataan ilmaiseksi sotiemme veteraanien sekä lottien hiukset ennen itsenäisyyspäivän juhlia.
– Bongasimme tämän netissä ja päätimme lähteä mukaan hyväntekeväisyyskampanjaan, kertoo Tazzin yrittäjä Silja Kaija.
– Me Tazzissa haluamme tehdä hyvää ja kunnioittaa aikamme sotaveteraaneja ja lottia. Kaikki halukkaat veteraanit ja lotat pyritään hoitamaan, sillä mukana ovat myös Tazzin liikkeet Loimaalla ja Forssassa. On hienoa, että voimme heitä tällä tavoin muistaa, Silja Kaija jatkaa.
Kampanjan on ideoinut Hiuksilla Hyvää ry ja se on tarkoitettu nöyräksi kunnioitukseksi heille, jotka ovat maamme itsenäisyyden edestä  taistelleet. Kampanja on tarkoitus toteuttaa valtakunnallisesti pelkästään vapaaehtoisvoimin, hyvää tahtoa ja nöyrää kunnioitusta noudattaen.
Jokainen kampanjassa mukana oleva vapaaehtoinen kampaaja operoi hiustenleikkaukset omalla paikkakunnallaan itsenäisesti ja omatoimisesti joko omassa liikkeessään tai jalkautuen veteraaninen pariin. Silja Kaija toteaa, että he menevät leikkaamaan ilmaiseksi hiuksia myös Lamminniemen Hyvinvointikeskukseen, mikäli kutsu vain käy.

Julkaistu: 30.11.2017 | 14:02