6.8.2021 klo 15:14
Uutinen

Elisan Jalkahoitola avasi

Teksti Sauli Kaipainen
Elisa Saarinen avasi uuden jalkahoitolan Somerolla. Elisan Jalkahoitola löytyy kirjakaupan vierestä osoitteesta Joensuuntie 30, ja liikkeen avajaiset ovat tänään.
Saarinen on tehnyt jalkahoitoja osa-aikaisesti vuodesta 2012 asti. Hän oli pitkään töissä Someron kotihoidossa, mutta jäi sieltä nyt pois.
– Minulla on perusterveydenhuollon koulutus pohjalla ja olen sen päälle suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon sekä jalkojenhoidon osaamisalueen.
Elisa Saarinen on havainnut, että hoidoille riittää kysyntää. Kaikenikäiset ovat alkaneet arvostaa jalkahoitoja, joka on tärkeä osa itsensä hoitamista. Asiakkaista nykyisin jo noin 40 prosenttia on miehiä. Se ei ole turhaa, vaan osa terveydenhoitoa.
– Jaloissa on erilaisia ongelmia. Niihin voi tulla kovettumia, känsiä, kynsiongelmia tai sisäänpäin kasvaneita kynsiä. Diabetes ja reuma ovat esimerkkejä sairauksista, joiden takia ihmiset tarvitsevat jalkahoitoja.
– Lisäksi on heitä, jotka eivät pysty hoitamaan jalkojaan itse. Monet kuitenkin tykkäävät hoidoista. Se on hemmottelua, jonka jälkeen ihmiselle tulee tosi hyvä olo.
Elisa Saarinen tekee kotikäyntejä ikäihmisten sekä liikuntarajoitteisten luo, jotka eivät pysty itse tulemaan liikkeeseen.

Julkaistu: 20.1.2018 | 16:53