25.8.2021 klo 09:30
Uutinen

Härkätie valittiin parhaaksi leipäkaupaksi Varsinais-Suomessa

Julkaistu: 16.11.2018 | 11:57

Teksti ja kuva Sauli Kaipainen/Somero-lehti


Suomen Leipuriliitto on valinnut K-Supermarket Härkätien vuoden parhaaksi leipäkaupaksi Varsinais-Suomessa. Somerolaismarket etenee näin loppukilpailuun, jossa ensi vuoden helmikuussa valitaan koko Suomen paras leipäkauppa. Leipäosastoa K-Supermarket Härkätiessä hoitaa Veera Pukkila.
Pokaalin K-Supermarket Härkätien kauppiaille ojensi Suomen Leipuriliiton varapuheenjohtaja ja Leipomo Rostenin omistaja Kari Mettovaara. Hän kertasi valinnan kriteerit ja Härkätien onnistumiset ojentaessaan kauppiaille komeaa pokaalia.
– K-Supermarket Härkätie on ansainnut palkinnon tuotteiden esillepanolla, valikoimien laajuudella, kotimaisuudella sekä pienten ja paikallisten leipomoiden hienolla esille tuonnilla. Ilolla havaitsimme myös, että täällä on irtotuotteiden osalta panostettu suurimmaksi osaksi paikallisiin ja kotimaisiin tuotteisiin. Myös hyvästä asiakaspalvelusta Härkätie on saanut kiitosta, Kari Mettovaara lausui.
Kauppias Mika Pukkila otti palkinnon tyytyväisyydellä vastaan.
– Pyrimme koko ajan pitämään yllä aktiviteettia myös leipäosaston kohdalla ja löytämään sekä yhä uusia tuotteita että vanhoja ja uudelleen löydettyjä tuttavuuksia valikoimiin, Mika Pukkila totesi.