Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Taivassalon Yrittäjät

 
 
 
Vuonna 1972 perustetun yhdistyksemme perustamisajatus oli yrittäjien yhteisten asioiden eteenpäinvienti sekä pyrkimys vaikuttaa kunnalliseen ja maakunnalliseenkin päätöksentekoon yrittämisen esteiden ja hidasteiden poistamiseksi. Työtä on tehty paljon ja paljon on saatu aikaankin, mutta tehtäväkenttää yrittäjyyden edellytyksien parantamiseksi riittää edelleen.
 
Yrittäjää ymmärtää parhaiten toinen yrittäjä ja siksi yhteiset tilaisuudet ovat tärkeä osa toimintaamme. Kokouksissamme keskustellaan vilkkaasti asioista, jäsenilloissa esitellään uusia asioita ja tuotteita sekä vaihdetaan kuulumisia. Vapaalle vaihdetaan perinteisillä kesäretkillä ja pikkujoulujuhlissa. Näiden välillä tehdään yhteisiä retkiä myös esimerkiksi teatteriin, konsertteihin ja muihin kiinnostaviin kohteisiin.
 
Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon vuonna 2018 kuuluvat: Jussi Liimatainen (pj) (puh. 0400 924575, , Esa Kyynäräinen (vpj), Antti Palo, Juha Anttila, Tiina Henriksson, Tommi Kääriä, Paavo Nieminen, Anu Vainio, Johanna Österman, Tarja Keskitalo.

 
Tervetuloa mukaan toimintaan tai jäsenyritystemme palveltavaksi!