Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Asiakaslähtöisiä ohjelmisto- ja tutkimusratkaisuja suurella sydämellä

Tarjoamme parempia vaihtoehtoja esimerkiksi huonosti toimiville käyttöliittymille tai aineistonkeruille, jotka eivät tuo haluttuja vastauksia. BeanBakers oy on vuonna 2018 perustettu 22 hengen turkulainen asiantuntijaorganisaatio, joka on erikoistunut asiakaslähtöisiin ohjelmisto- ja tutkimuspalveluihin. Ydinosaamisalueitamme yhdistämällä pystymme toteuttamaan hyvin monipuolisia projekteja, joissa sovelluskehitys yhdistyy tarvittaessa tutkimuksellisiin lähestymistapoihin.

Ohjelmistopuolella olemme erikoistuneet laadukkaisiin ja helposti käytettäviin yrityskäyttöisiin web-sovelluksiin. Teemme niin ohjelmistoarkkitehtuurien suunnittelua kuin integraatioita muihin järjestelmiin. Mobiilisovelluksia olemme rakentaneet progressiivisten web-sovellusten muodossa. Meiltä hoituvat myös osatoimitukset ja alihankinta ja konsulttimme ovat aina valmiina auttamaan erilaisten haasteiden kanssa.

Tutkimuspuolella meille on tärkeää auttaa asiakkaitamme löytämään paras mahdollinen tapa toteuttaa tutkimusprojektinsa. Kokeneet tutkijamme auttavat asiakkaita niin pienissä kuin suurissakin tutkimushankkeissa. Teemme tilaustutkimuksia, eri tutkimusvaiheiden osatoteutuksia ja raportoimme tulokset kehitysehdotuksineen kattavasti ja visuaalisesti selkeästi. Tutkimusaiheiden osalta osaamisemme on laaja-alaista.

Lue lisää nettisivuiltamme www.beanbakers.fi. Olemme avoimia monenlaisille yhteistyöprojekteille, ota yhteyttä ja innostutaan yhdessä luomaan jotakin uutta tai kehittämään vanhaa!

Yhteystiedot:
Myynti- ja markkinointijohtaja David Mullo
puh. +358 50 406 4157 tai

 

Turun Yrittäjät blogi