Etsi

Asianajotoimisto Magnusson Oy

Asianajotoimisto Magnusson on kansainvälinen, liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Erityisosaamistamme ovat mm. yrityskaupat ja yritysjärjestelyt, teknologiaoikeus ja IPR, kaupalliset sopimukset, kiinteistöjuridiikka, kuljetusoikeus, pankki- ja rahoitusoikeus, vakuutusoikeudelliset asiat, yhtiöoikeudelliset asiat, työoikeus, insolvenssioikeus sekä oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt.

Magnussonilla on toimistot Suomessa (Helsinki, Turku ja Tampere), Ruotsissa, Tanskassa, Puolassa, Baltian maissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Yhteensä Magnussonilla työskentelee yli 200 lakimiestä, joista 30 Helsingissä. Suomessa palvelemme asiakkaita seuraavilla kielillä: suomi, ruotsi, englanti, kiina, venäjä ja arabia. Toimistomme ja asiantuntijoidemme suositukset löytyvät alan julkaisuista kuten Legal 500 EMEA ja Chambers Europe. 

Magnussonin Turun toimisto sijaitsee Kristiinankatu 3 B:ssa, aivan kaupungin ytimessä. Vastaava partnerimme Turussa on asianajaja, KTM Henry Roos. Henryn erikoisalaa ovat työoikeus, insolvenssioikeudelliset toimeksiannot, oikeudenkäynnit, yhtiöoikeus ja rikosoikeus.

Henry on pitkän linjan ammattilainen työsuhdeasioissa, maksu­kyvyttömyys­menettelyissä ja oikeudenkäynneissä. Laajan kokemuksensa yleisistä tuomioistuimista Henry on saanut työskennellessään kihlakunnan syyttäjänä. Hän on toiminut pesänhoitajana sadoissa vaativissa konkurssipesissä, selvittäjänä yrityssaneerauksissa ja asiamiehenä haastavissa työsuhderiidoissa.

Henryn lisäksi Turun tiimiin kuuluvat lakimies Olli Rautala ja 2 lakimiesharjoittelijaa.

OTM Olli Rautala on toiminut taloushallintoalan yrittäjänä, suorittaen juoksevan taloushallinnon lisäksi toimeksiantoina mm. tilintarkastukseen, yrityssaneerauksiin, konkurssimenettelyihin sekä tuotannonohjausjärjestelmiin liittyviä toimia.

Asianajotoimisto Magnusson Oy
Kristiinankatu 3 (4. krs)
20100 Turku

www.magnussonlaw.com/international/finland

Henry Roos

050 327 1695

Olli Rautala

044 540 5555

Turun Yrittäjät blogi