Etsi

Asianajotoimisto Magnusson Oy

Asianajotoimisto Magnusson on kansainvälinen, liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Erityisosaamistamme ovat mm. yrityskaupat ja yritysjärjestelyt, teknologiaoikeus ja IPR, kaupalliset sopimukset, kiinteistöjuridiikka, pankki- ja rahoitusoikeus, vakuutusoikeudelliset asiat, yhtiöoikeudelliset asiat, työoikeus, insolvenssioikeus sekä oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt.

Magnussonilla on toimistot Suomessa (Helsinki, Turku ja Tampere), Ruotsissa, Tanskassa, Puolassa, Baltian maissa ja Venäjällä. Yhteensä Magnussonilla työskentelee yli 200 lakimiestä, joista 30 Helsingissä. Suomessa palvelemme asiakkaita seuraavilla kielillä: suomi, ruotsi, englanti, kiina, venäjä ja arabia. Toimistomme ja asiantuntijoidemme suositukset löytyvät alan julkaisuista kuten Legal 500 EMEA ja Chambers Europe.

Magnussonin Turun toimisto sijaitsee Aurakatu 8:ssa, aivan kaupungin ytimessä.

Vastaava partnerimme Turussa on asianajaja Niina Palaja. Hänen osaamisalueita ovat riidanratkaisu, yhtiöoikeus, sopimusoikeus ja työoikeus. Riidanratkaisun alalla hänellä on kokemusta laajoista oikeudenkäynneistä ja välimiesmenettelyistä sekä sovittelusta.

Niinan lisäksi Turun tiimiin kuuluu asianajaja, osakas Jussi Rintanen. Rintasella on laaja kokemus ja osaaminen useista energiasektorin projekteista, erityisesti uusiutuvan energian alalla. Hänen erityisosaamistaan ovat myös yrityskaupat ja yritysjärjestelyt sekä kiinteistöoikeus.

Asianajotoimisto Magnusson Oy
Aurakatu 8 (KOP-kolmio)
20100 Turku

www.magnussonlaw.com/international/finland

 

Niina Palaja
Asianajaja, osakas

M: +358 40 706 1673

Jussi Rintanen
Asianajaja, osakas

M: +358 50 539 3607

 

Turun Yrittäjät blogi