Etsi

Aune 1v.

”Yksi vuosi takana ja päällimmäisen ajatuksena on, että miten helposti ihmiset tuli meille. Me vaan avattiin ovi”, kertoo ”Aunen äiti” ravintoloitsija Irina Virtanen.

”Mä olen yllättynyt miten hyvin tämä on otettu vastaan ja ylipäätään ihmisten positiivisuus”, komppaa ”Aunen isä” ravintoloitsija Janne Laaksonen.

Molemmat kuvittelivat, että markkinointi tulisi olemaan vaikeinta, Turussa kun on ravintolatarjontaa yllin kyllin. Toisin kuitenkin kävi. Aune on ravintola, mutta Aunesta on tullut myös käsite ehkä siksi, että Aune on pieni ja kodikas. Janne ja Irina haluaisivat laajentaa ravintolaansa, mutta he molemmat toteavat myös, että samalla siinä häviäisi ”se Aunen juttu”.

Vuosi on mennyt heidän mukaansa nopeasti vaikka Aune täytti vasta yhden vuoden. ”Tuntuu siltä että ollaan oltu täällä aina”, Irina kiteyttää tämän hetkisiä tunnelmia.

Aunen tapakset valittiin ”100 rakastetuinta ravintola-annosta” –listalle ja synttäreitä juhlittiinkin kutsuvieraitten kanssa Aunen rakastettuja tapaksia maistellen ja kuohuviiniä nautiskellen. Juhlatunnelma oli leppoisa ja iloinen puheensorina jopa peitti alleen yleensä niin monipuoliseksi kehutun taustamusiikin.

 

Aukioloajat
ma – to 16 – 00
pe 16 – 02
la 14 – 02
su 14 – 00

Pöytävaraukset puhelimitse 044 776 0660

Ravintola Aune
Kristiinankatu 5, 20100 Turku
www.ravintolaaune.fi

Turun Yrittäjät blogi