Etsi

Kielikumppanilta työkaluja tuloksentekoon

Kielikumppani on yritysten tehokas ja luotettava yhteistyökumppani englannin, saksan ja ranskan kouluttajana ja kääntäjänä. Aloitimme jo vuonna 1998 yrityskouluttajana ja käännöstoimistona.  Koulutuksemme kulmakivinä on aina iloisuus ja tehokkuus – kun nämä kaksi asiaa yhdistyvät, lopputuloksena on kielitaitoisempi henkilöstö.

Monesti pienempien yritysten kielipalvelujen tarve on enemmänkin neuvojen ja avun saaminen tiukoissa tilanteissa. Kielikumppanin Pienyrityksen kielituki on varmasti tutustumisen arvoinen palvelu.

Käännöstyöt teemme yhteistyössä asiakkaan kanssa, kummankin osapuolen asiantuntemus tukee hyvän tekstin syntymistä. Käytämme työssämme käännösmuistiohjelmaa, jonka avulla voimme luoda sanastoa asiakaskohtaisesti. Se helpottaa ja nopeuttaa seuraavien tekstien työstämistä.

Olemme myös aloittaneet kaikille avoimet teemakurssit. Esimerkiksi marraskuussa alkaa Matkailuenglannin aakkoset aikuiselle reissaajalle. Lyhytkurssit järjestetään pääasiassa Logomossa. Pienryhmissä jokaisen osaaminen kehittyy tehokkaasti.

Löydät Kielikumppanin Logomon Konttorista ja lisätietoja saat osoitteesta www.kielikumppani.fi. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä. Tervetuloa tutustumaan!

Terveisin Tiina & Johanna

 

Turun Yrittäjät blogi