Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kokonaisvaltaiset modernin taloushallinnon ratkaisut

Shark Accountilla päämäärämme on tuoda asiakkaillemme kokonaisvaltaiset modernin sähköisen taloushallinnon palvelut, jotka ovat reaaliaikaisesti käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta siten että kaikki taloushallinnon osa-alueet tapahtuvat yhdessä järjestelmässä. Työkaluina käytämme alan johtavia järjestelmiä ja tiimimme koostuu alan dynaamisista osaajista.

Jatkuvan kehittymisen ja proaktiivisen suhtautumisemme ansiosta tarjoamamme taloushallinnon raportointi on luotettavaa, ajantasaista ja jatkuvasti muuttuvien vaatimusten edellyttämällä tasolla. Ketteränä toimijana olemme asiakkaidemme liiketoiminnan muutoksissa mukana tehden lisäarvon tuottamiseksi ehdotuksia vaihtoehtoisista toimintatavoista ja olemassa olevien prosessien kehittämisestä.

Oikein ja ajantasaisesti hoidettujen taloushallinnon peruspalveluiden lisäksi tarjoamme taloushallinnon erityiskysymysten ratkaisut ja konsultoinnin sekä controller- ja talouspäällikköpalvelut taloushallinnon kehittämiseksi ja päätöksenteon tueksi.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja löydetään sinulle ja yrityksellesi toimivat ratkaisut!

sharkaccount.fi

facebook.com/sharkaccount.fi     

instagram.com/shark_account_oy

linkedin.com/company/shark-account-oy

 

Shark Account Oy
Niina Vuorinen
Manager, KTM
niina.vuorinen@sharkaccount.fi
+358 50 527 3908

 

Turun Yrittäjät blogi