Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kon-Tiki Tours - Räätälöidyt ryhmämatkat ulkomaille yhä suositumpia

Kon-Tiki Tours on vuodesta 1995 toiminut yksityinen ryhmämatkatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisia ohjelmallisia ryhmämatkoja ympäri maailmaa. Kon-Tiki Tours:in toimistot sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Rovaniemellä ja Kuusamossa.

Olit sitten kiinnostunut luontomatkailusta kauniissa Costa Ricassa, kulttuurimatkasta Euroopan upeissa kaupunkikohteissa tai urheilumatkoista maailman eri urheilutapahtumiin, nämä kaikki ja paljon muuta onnistuvat meidän avullamme.

”Kun asiakas ottaa meihin yhteyttä, hän yleensä tietää milloin ja minne haluaa ryhmänsä kanssa lähteä. Keskustelemme tarkemmin matkakohteesta, -ohjelmasta, -oppaista sekä erityistoiveista, jonka jälkeen kokoan asiakkaan toiveiden mukaisen alustavan ehdotuksen. Asiakas kommentoi ja toteutamme mahdolliset halutut muutokset. Tämän jälkeen keräämme ilmoittautumiset, hoidamme laskutuksen ja toimitamme matkavahvistukset. Mikäli matkalle ei tule tarpeeksi ilmoittautumisia, perutaan se veloituksetta”, Turun toimiston Marita Björkbom-Ristimäki kertoo tyypillisestä palveluprosessista.

”Matka on onnistunut, kun kaikki palaavat kotiin virkistäytyneenä ja hyvällä mielellä. Pyrimme sisällyttämään matkoillemme elementtejä, joita ei yksin matkustaessa pääsisi kokemaan”, Marita Björkbom-Ristimäki lisää.

Kokoa ryhmä, päätä ajankohta ja kysy meiltä ideointia ja tarjousta matkaanne varten. Toteutamme matkat toiveidenne mukaisesti hyvillä lentoyhteyksillä, halutulla hotellitasolla, toivotuilla ravintoloilla sekä laadukkaalla matkaohjelmalla lisäpalveluineen.

Kon-Tiki Tours räätälöi matkoja yrityksille, yhdistyksille, järjestöille, harrasteryhmille ja myös ihan ystäväporukoille.

Lisätietoja matkoistamme osoitteesta www.kontiki.fi
tai ottamalla yhteyttä Turun toimistoon:
Marita Björkbom-Ristimäki,
+358 40 769 8746,

Turun Yrittäjät blogi