Etsi

Koru-Linnea Oy - kultasepänliike Turussa Eerikinkadulla, kauppahallin ja ravintola Koulun välissä

Koru-Linnean nimellä jatkavat Koru-Liitolan entinen työntekijä Anina Käräkkä miehensä Tomin kanssa. He  jatkaavat samalla strategialla, eli parhaan palvelun tiellä. Se toteutetaan tavaravalikoiman joustavuudella ja kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Koru-Linnea haluaa myös vaikuttaa Turun keskustan kaupalliseen elävöittämiseen ja taata lähiympäristön kuluttajille mahdollisuuden löytää tarvitsemansa omalta alueeltaan.

Kaupungin kattavimmasta sormusvalikoimasta löydät varmasti sopivan. Monipuolisesta valikoimastamme löydät kihlat, timanttisormukset, kellot, korut ja pöytähopeat. Kotimaisia brändejä ovat Sandberg, Kohinoor, Design Lahtinen, Kalevala Koru, Lumoava sekä Tammi. Ja jos mieleistä korua ei löydy, meillä voit teettää itsellesi tai lahjaksi unelmien korun.

Teitä palvelee ammattitaitoinen henkilökunta kaikissa kultasepänalan huolto- ja korjaustöissä. Timantti-istutukset, jalokivien istutuksien tarkistus, valkokultaisten korujen rodinointi, sormusten koon muutokset, katkenneiden ketjujen juotokset ja muut korjaustyöt tehdään parhaita kultasepänalan perinteitä noudattaen. Teemme korujen arviointia, helminauhojen punontoja, käsin- ja konekaiverruksia, kaiverruksia kultaan, hopeaan, teräkseen ja lasiin sekä korvien rei´itystä. Kelloseppämme osaa auttaa sinua kinkkisimmissäkin kelloihin liittyvissä kysymyksissä. Henkilökuntamme hoitaa pariston vaihdon sekä pienemmät työt odottaessasi.

Erikoisuutenamme on Vintagevitriini, jossa on upeita käytettyjä koruja myynnissä. Sieltä löytyy aarteita menneiltä vuosikymmeniltä. Otamme myös asiakkaiden arvokoruja myyntiin vitriiniimme. Näistä ilmoittelemme  facebook sivuillamme. Meitä voi seurata myös Instagramissa.

 

Koru-Linnea Oy
Eerikinkatu 16
20100 Turku

050-4631181

info@korulinnea.fi

www.korulinnea.fi

Turun Yrittäjät blogi