Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Opi ja inspiroidu, laita voimavarasi kuntoon, luo loistava aamu.

Unelmiesi aamu on uusi ainutlaatuinen ratkaisukeskeinen koulutuskonsepti, joka keskittyy paremman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseen heti herättyäsi. Unelmiesi aamu tuo eteesi tilaisuuden pysähtyä alkavan päivän äärelle ja luoda voimavaroja työhyvinvointiin tietoisuustaitojen, läsnäolon ja ratkaisukeskeisen valmennuksen työkalujen avulla.

Jokainen aamu on uusi alku, uusi mahdollisuus. Jokainen meistä luo oman todellisuutensa, ja jokaisella meistä on oikeus ja kyky elää merkityksellistä, omien unelmiensa näköistä elämää. Kun uskallamme pysähtyä itsemme äärelle ja opimme miten ajatuksemme, tunteemme ja toimintamme muokkaavat tulevaa, on jokaisella mahdollisuus luoda itselleen sellainen elämä jossa aidosti voi hyvin.

Voimavarasi tarjoaa ratkaisukeskeistä valmennusta, koulutusta, sekä puhujakeikkoja erilaisiin tilaisuuksiin. Voit varata itsellesi ilmaisen 15 minuutin kartoituksen, jossa pääset tutustumaan valmentajaan ja selkeyttämään miten ratkaisukeskeinen valmennus voi parhaiten hyödyttää juuri sinua. Varaa aika osoitteessa: https://vello.fi/voimavarasioy/ 

Voimavarasi-sivuston takana on kilpaurheilun maailmasta ponnistanut valovoimainen Nostattaja, valmentaja, reikihoitaja ja sertifioitu LCF Life Coach® Ramanda Andersson. Ramandan tavoitteena on luoda tila, jossa jokainen tietää ja kokee riittävänsä juuri sellaisena kun on, ja tila jossa on lupa sisäisten toiveiden ja unelmien nousta pintaan. Ratkaisukeskeisen valmennus tarjoaa ihmisille työkaluja näiden unelmien toteuttamiseen. 

Jos haluat elämääsi lisää iloa ja lempeyttä ja olet valmis antautumaan matkalle joka vie sinua kohti merkityksellisyyttä, energiaa ja unelmiesi aamuja, on Voimavarasi paikka jossa saat näitä asioita myös omaan elämääsi. 

Otetaan #aamuthaltuun yhdessä.

Voit tutustua Ramandan tarinaan tarkemmin osoitteessa: www.voimavarasi.fi 

 

Yhteystiedot: 040 587 2200 tai

Instagram: @voimavarasi ja @unelmiesiaamu

www.facebook.com/voimavarasi 

Turun Yrittäjät blogi