Etsi

Yrittäjän TOINEN TASO…

…tarjoaa työnohjausta, lyhytterapiaa/keskustelutukea sekä rentoutushoitoja avustamaan yrittäjää itseään toimimaan tehokkaasti.

Yrittäjän omalla toiminnalla on suora yhteys oman yrityksensä tuloksellisuuteen, laatuun ja asiakastyytyväisyyteen ja Toinen taso voi siis tukea siinä.

Työnohjaus auttaa pohtimaan omaa työtään ja mm. miten työtään voisi kehittää. Joskus taas henkilökohtaisen elämän tilanteet voivat tilapäisesti lamauttaa ja lyhytterapeuttinen keskusteluapu voi auttaa selviytymään niistä.

Yrittäjän elämä voi olla kiireistä ja stressaavaa, vaikka se on omalla tavalla toivottavaa ja samalla palkitsevaakin. Rentoutushoito tuo lyhyen pysähdyksen, jonka vaikutukset voivat kestää päiviäkin. Stressin iskiessä leukaperät saattavat kiristyä ja hartiat nousta niskaan asti. Intialainen päähieronta kesken työpäivän voi piristää ja se voidaan toteuttaa omalla työpaikallasi. Kuumakivihieronta taas on lempeä vaihtoehto klassiselle hieronnalle. Lämpimät kivet ja lämmin öljy iholla voivat jo pelkästään tuntua mukavalta, mutta kun siihen lisätään vielä kevyt hieronta kivillä, keho rentoutuu ja saa uutta voimaa kohdata tulevia haasteita.

Toisen tason tilat sijaitsevat Lounatuulet -yhteisötalossa Läntisellä Pitkälläkadulla lähellä Turun rautatieasemaa. Päähieronnan ja työnohjauksen voi tehdä myös esim. omalla työpaikallasi, jolloin siirtymiin ei mene aikaa.

Kirjoitustani lukemalla et pääse osalliseksi niistä fiiliksistä, joita asiakkaani minulle kuvailevat. Vain kokeilemalla tiedät, olenko surkea valehtelija vai todellinen tekijä.

Nimeni on Eija Kilpi ja lisätietoa minusta ja yrityksestäni löydät www.toinentaso.fi ja lisäksi LinkedIn –profiilistani.

Turun Yrittäjät blogi